tirsdag 20. mai 2014

Hahahaha……Denne erlitt artig. Sjå for deg at dette hadde stått i ei av dagens aviser. Tru kor mange kommentarar som ville ha blitt skrivne under annonsen? Eg er ikkje i tvil om det ville blitt ei liste lengre enn lengst. Både humoristiske attendemeldingar og dei som klarar å irritere seg over eit slikt innhald. Eg trur vi ville ha fått svar som dekker heile "linja".

Som du ser…..Det er lenge sidan denne notisen blei skriven. 1896……… Herleg!! 

Farmen…… Farmen skulle eigentleg leggast til Kvinnherad i år. Uskedalen. Eg var ikkje klar over det før i dag då eg las om at det ikkje var komen i orden noko avtale med den eine grunneigaren og at det difor blei flytta til Tangen. 
Spør du meg, syns eg det er litt synd, men det er sjølvsagt av di eg sjølv er ifrå Kvinnherad og syns det vill evore kult om Farnen blei spelt inn der. 
Kvinnherad får klare seg med at det er ein deltakar i "Jakten på kjærligheten" i år. 

Telefonsalg og andre rarieteter. Det er fleire år sidan eg registrerte meg mot telefonsalg i Brønnøysundsregisteret. Stort sett har det fungert greit. Nokre få telefonar har det vore, men ikkje så ofte at det irriterer meg. 
Så er det eingong slik at det er forskjell på salg og gallup. Om du reserverer deg mot salg, er det ikkje det same som at du ikkje får telefonar frå mennesker som utfører undersøkingar for ulike firma. 
I kveld fekk eg ein slik telefon…….
Vel, eg visste ikkje at det var det, men eg har sjekka opp nummeret i etterkant, berre for å vere sikker. Eg har tidlegare ungått å svare når det har ringt i telefonen og det har vore frå Afghanistan, men via eit norsk nummer.(Slekt i millitærteneste.) Så difor sjekka eg for å vere sikker på at det ikkje var nokon som faktisk trengte å få tak i meg.  
Eg hadde rett, det var eit nummer frå Bergen……..ein som skulle spørre meg om eitt eller anna.
Så spørs det då…… Kva er det som er så morosamt med det, liksom? Hahaha……. Joda……
Då eg svara på samtalen, sa eg følgjande: Snusmumrikens teleteneste, vær så god. Det blei først heilt stille før ein mann stotra usikkert fram at han trudde at han må ha ringt feil. Eg blei ikkje oppringt på nytt!! Hahaha….. Det blei litt fliring rundt bordet der eg var då det ringte. 
Han hadde vel ikkje forventa å hamne hos ei eller anna form for teleteneste då han ringte meg. (Eg håpar han lever i trua på at det må ha kosta han litt……Thihihih….) 

Hvorfor piser vi så lite hest? Tja, spørsmålet er stilla og då forventar dei vel eit svar på det også. Mitt svar er enkelt. Det er berre å høyre på ordet, det. Hest! Kven spiser hest? Det høyres berre ekkelt ut. Det er jo berre å tenke på ein ponni, så gjer jo svaret seg sjølv! 
Kven spiser katter, til dømes?? Katt, ponni………whatever. 
Kanskje det er hest som kjem til å bli den nye trenden innanfor matvegen? Kven veit? 
Det er sikkert godt, men smaken er allereie øydelagt i det ein nemner ordet hest. Men så spiste jo eg kanin i forfjor. Det er jo like ille (og nesten verre). 

Må betale kona 26 779 943 901.- Hmmm…..Eg vil anta at det er snakk om ein riking, ja. Eg veit rett og slett ikkje om eg ville ha hatt sååååå mange pengar som det her er snakk om. 
Joda, det hadde sikkert vore fint å berre ha ubegrensa med pengar, men likevel…….Det blir veldig "harry" når det kjem opp i slike beløp. 
Ho visste vel kva ho gjorde då ho gifta seg med han. Dei kan gjerne stille spørsmålet om det er tidenes dyraste skilsmisse?! 
Uthaldande er ho i alle fall. Først seks år i retten før ho no kan juble. Eg hadde ikkje gidda……. Berre ef fekk instrumenta, så er det no greit. (No er dei strengt tatt mine, uansett, men eg ville no aller helst sette det litt på spissen.)

Eg trur kanskje eg trygt kan seie at eg aldri ville falt for ein mann med så mykje pengar som dette. Aldri i verda om eg hadde villa meg sjølv så vondt. Heller jordnær enn rik!! Basta! (Men eg skulle sjølvsagt klart å bruke eindel av pengene,  og veit på kva!! Ikkje biff!) 

Nesten 27 milliardar…… Det er berre kleint å tenke på. Korleis skulle eg då klare å gå opp og ned Karl Johan for å ta eit døme?! Med 27 milliardar på konto ville det vore "creepy" å sjå dei fattige som tigger i augene. Ikkje det at eg stirrar dei i senk i dag, men eg ville slitt meir med det om eg var styrtrik. 
Eg trur neppe at eg ville ha sove så godt heller. For viss eg hadde vore så rik som dette, ville det nok vere mange nok som kjente til det til at det ville kunne kallast offentleg informasjon. Då måtte eg vel ha hatt mine eigne "bodyguards". Ikkje at det hadde vor å forakte (viss eg fekk plukke dei ut sjølv), men eg meiner likevel det berre ville ha vore slitsamt. 
Eg er alt for open som person til at eg skal måtte skjule meg for vakter for å "trives". (Så kan du jo sjølv velge kva du legg i ordet trives.) 

Pengar……I couldn´t care less. Uansett….. Hadde ein slik riking lagt augene sine på denne knetta….. Ja, då trur eg at eg ville bedt han om å gå til legen for å ta seg ein sjekk! 

Det er tysdag og det er leggetid for rike og dei mindre rike. I alle fall er dette vesenet på tur i seng. Eg er ikkej i tvil om at natta blir god, så då får eg vel ønske det for alle andre også. Sov godt når du er ferdig med å telle sauer. 

Hasta luego!

IWALY!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar