søndag 15. desember 2013

Eg har vore på shopping (i alle fall litt) i helga og det kan i alle fall konstaterast at eg ikkje var åleine om det! Jeeeeezes, seier eg berre. City Nord var stappfull av menneske som er i sluttspurten av julehandelen sin. Berre det å finne ei parkering……..
Det hjelper sjølvsagt på at det er ei tavle som fortel kor mange ledige plassar det er rundt omkring, men kva hjelper det at det står at det er 14 ledige plassar på taket, og så finn ein ikkje ein einaste ein når ein kjem opp der?
Enkelte var så desperate etter plass at dei ikkje køyrde nett att, men berre køyrde i ring og i ring i håp om at det ein eller annan gong skulle dukke opp ei sjel som faktisk skulle forlate senteret. (Eg trur han måtte køyre nokre rundar før han fekk napp, ja.)
Sjølv har eg ikkje nok tolmod til det. Vi køyrde ned att og hadde flaks……… Hadde vi ikkje hatt det, ja då hadde eg berre gått ut av bilen og latt problemet vere andre enn mitt sitt. Ferdig med det, liksom.

Ein ting som er sikkert, er at det er mykje lettare å finne fram når det er normal mengde folk der. No var det berre eit virrvar av folk og enkelte måtte ein dytte i ryggen for å kome seg forbi. Ergo var det ikkje så lett å sjå kor ein skulle gå heller.
Med tanke på kor mange folk som eigentleg var der, er det nesten eit under at vi ikkje brukte lengre tid enn det vi faktisk gjorde. Om det var at vi ikkje sel eigentleg bli kulle ha så ufatteleg mykje, eller om det var eg som var grueleg effektiv, skal vere usagt. Likevel, det var ikkje så kult å vere "bondekjerring på bytur". Det fins grenser for kor kult det er å stå i kø berre for å få lov til å dra det lille rektangelet som "brenn" i lomma.
Det går nok med nokre millionar i løpet av ein dag når alle har fått tak i det dei skal.

Husker du å vaske disse? Det er sjølvsagt tærne/føtene det er snakk om. Kroppsdelane som bør vaskes kvar dag….ellers er det jo berre heslig. Og så handler det faktisk om å vaske dei riktig. Altså er det ikkje nok å berre klaske på litt vann og forhåpentlegvis litt såpe.

I følge ei undersøking som er foretatt, har det seg slik at heile 40 % berre lar vannet renne over dei. (Isj…)
Riktig fothygiene er like viktig som den hygienen dei fleste, forhåpentlegvis, har når det kjem til underliv og armhuler.
Kven vil vel bli plaga med sopp mellom tærne? Og kor deileg er det når nagla detter av når soppen får satt seg ordentleg? Det blir nok ikkje snakk om å lakke alle tærne til fest då, nei.
(I og med at sannsynlegheita er stor for at mange dei som droppar fotvasken er menn (sorry!), så er nok sikkert ikkje det det største problemet. Med mindre at menn syns det er så digg å fargelegge naglane sine. Eg har mine tvil……..
Ei ny tånagl brukar faktisk 12-18 månadar på å vekse ordentleg ut att. Så…….

Nei, dagleg vask av tærne er viktig. Berre tanken på at det kan vere så mange rundt meg som ikkje vaskar dei regelmessig, er til å få spunk i hovednerva av. Eg har studert nokre bilete av "fenomenet" og det ser ikkje særleg diggbart ut, mildt sagt.
No kjem eg vel til å stirre på føtene til alle kollegaane mine og lure på om dei vaskar føtene sine. Er eg i rette humøret, så spør eg vel dei rett ut.
Noko fotmassasje kan dei i alle fall ikkje forvente å få.

Tidenes dyreste forlovelsesringer. Så dyre at eg ikkje kan fatte at dei ønsker å bruke dei. Viss ikkje ringane er reine lokkemiddelet til tjuvar, så veit ikkje eg. Enkelte i denne verda er sikkert så galne at dei til og med kuttar fingeren av ein person om ho har ein ring som er verdt nok.

56 millionar kroner. Jaja….det var jo ikkje så høgt eit tal likevel….. Såpass må vel ein ring koste?! Djeeeezes…….. Kva er målet med å kjøpe ein slik ring?
Viss målet er å få eit JA, så er det vel berre å spørre?! 30 millionar må vel halde lenge?????? Hallo? 56 millionar? Eg ville ikkje ha brukt ein til 20 000 eingong. (Og nei, det er faktsik ikkje løgn eingong. Eg trur eg ville følt meg veldig utilpass.)

56 millionar! No er det jo juletid og det er sikkert fleire som har tenkt til å fri. Å svi av meir enn det eg tener på eit heilt liv på ein ring……….Ingen kommentar.
Det hjelper slett ikkje på at namnet er Elizabeth Taylor. Namnet skjemmer ingen og Taylor eller ikkje, eg trur eg ville fått problem med å puste og eg ville nok følt meg kjøpt!! (Og betalt!!)

Summen er sjølvsagt berre ein dråpe i havet av kva dei brukar på andre ting. Gud betre…….
Skjer det at eg plutseleg får meg ein slik ring, a då må det vel investeres i alarmar, bodybuildarar til proteksjon, osv osv……….
For all del…….IKKJE slå opp kva proteksjon er, for det betyr noko heilt anna enn det eg vil fram til. Eg har berre "fornorska" det engelske ordet, for moro skuld, og slår du opp ordet, ja då er det fare for at du ser for deg noko heilt anna enn at jomfru Knutsen blir beskytta av bodybuilderar!! Berre så det er sagt……..

Det verste med det heile?? Ringen ser ikkje ut! Hadde den i det minste sett fin ut…..

Jaja, eg har såvisst ikkje tenkt å drøyme om at eg får noko dyr ring frå draumemannen. Eg trur eg tar til takke med å telle sauar og håpe at det er nok med det.
Ha ei god natt!! :=)

Hasta luego!

IWALY!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar