mandag 18. november 2013

Smugler dømt for ikke å ha lik i lasten. Jaujau…….
Joda, eg skjønner at det må vere snakk om smugling der ei eller anna kiste må ha vore ein del av det heile. I ei kiste bør det jo aller helst vere eit lik (eller at den er tom - på veg til eit lik).
Likevel……..dommen kjem ikkje av di det ikkje var eit lik i kista.
Eg ser ikkje heilt at det er ulovleg å ha ei tom kiste i bilen. Ergo er overskrifta berre eit ordspel, men likevel eit heller dårleg ordspel av di den er missvisande.

No skal det seiast at kista var full av sprit og sigarettar.

Besittelse av stjålne skiftenøkler. Resultat i USA……..livtidsdom!! Hahahaha…… Dagens beste! I really love this world. La galskapen kome til Noreg!
Eg tvilar ikkje på at den dukkar opp snart, kanskje om 20 år. Det er sirka 20 år vi ligg bak USA på mange andre områder, så det er vel då ikkje så ille å tippe det.
Det blir liksom like teit som om at ein kan gå till sak mot microomn-leverandørar dersom dei ikkje skriv i bruksanvisnings at ein ikkje må tørke katta si i omnen. "Yeah, right!"

Tapping av bensin fra en annen bil. Tjuveri av datamaskin frå eit supermarked. Tjuveri av tre belter frå ein butikk. Tjuveri av to gensrar frå ein sportsbutikk. Innbrot i ein parkert bil og påfølgande tjuveri av ein lunsjpose. Framsetting av truslar mot politiet i berusa tilstand med handjern på seg.
Lista er lang og alle punkta førte til livtidsdommar. Stakkars menneske.

Litt kjipt å ha ein bil og oppdage at du plutseleg er fri for drivstoff og du er langt unna ei drivstoffpumpe. Likevel….. Å få ein livstidsdom for det? Hm…….
Det beste er jo det med lunsjposen! Thihihihi…… No blei jo det gjort samtidig med eit innbrot i ein bil, men det er no nista som fanga merksemda til denne knetta. Kanskje det var nett denne matpakka som gjorde utslaget av dommen?! LOL

Å stele belter eller gensrar…….Livstid! Wow. Eit hardt regime med andre ord. Og her til lands strever vi med å få dømt dei som utfører valdtekter og drap. Tilregneleg eller utilregneleg osv…. Det set ting litt i perspektiv.
Om det er i positiv eller negativ betydning skal vere usagt. Det er slett ikkje så lett å danne seg ei meining hverken den eine eller den andre vegen. Eg ser berre det at systemet er heilt……….tja, kva skal ein eigentleg kalle det? Eg er "ordlaus".

Viss du planlegg ei reise "over there", ja då bør du forvisse deg om at du aldri blir mistenkt for noko som helst. Du må vere supertydeleg på at ryggen din er rein og klar. Litt kjipt å bli verande der av di du blir mistenkt for noko du kanskje ikkje har gjort.

Ho som gjekk til sak mot microbølgjeomn-produsentane vann saka, til trass for at det berre er teit.
Viss ein ikkje skjønner at katta ikkje skal inn i omnen, så bør ein hverken ha katt eller omn.
Lite smart……..

Julekalender til menn - 24 luketips. Hahahahaha…… Skjønnte eg det ikkje? Dei måtte jo følge opp med ei liste for menn dagen etter at kvinnfolktipsa kom. Det er jo berre rett og rimeleg det.

Slips…… Joda, det er jo ei brukbar gåve.
Solbriller! I desember…….Nordland. mørketid.
Magasinet GQ Style. Eg har aldri høyrt om bladet og aller minst sett det.
Little book of moustaches. Tja, med den iveren eg har etter å ha ein bartemann rundt meg, så må jo det vere den ultimate gåva!! Hahaha….Not!
Boxere…..Neppe.

Eg gjekk no lei av heile lista, men det eg kan konkludere med er at den virker litt meir fornuftig enn lista til kvinnfolk.
Det beste med alt er at eg ikkje ønsker meg noko av det som står på mannelista heller, så treng eg ikkje bekymre meg for den biten heller! Thihihihihi………..

Viss eg skal lage adventskalendar, noko eg ikkje skal, så vil nok innhaldet vere litt annleis. Det handlar jo om å lage det slik at det gagnar deg sjølv litt også. Eller??  Det er jo berre såååååå rett og rimeleg det.
Det ligg jo ein plan bak det meste!!

Eg gløymte jo å seie at ei gåve kan vere ei skinnreim til å ha rundt halsen. (Kor creepy er ikkje det?)
Kortholdar i skinn!! Hallo? Aldri i verda. Eg har aldri sett ein mann med skinnkorthaldar og satsar på at eg aldri gjer det heller.
Skinnlommebok er greit, men korthaldar? Metall er tingen!

Etter å ha sett at justisministeren skal sørge for eit trygt Oslo,  ein blødande Farmen-deltakar, osten som skulle importerast utan tollavgift kostar 2000 kr kiloet (løp og kjøp)…….ja, eg trur det er på tide å ta kveld.
Forresten….Kven kjøper ein så dyr ost?
Det kanjo sjølvsagt vere eit kalendertips tips til kjerringa!

God natt!!
Hasta luego!

IWALY!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar