torsdag 14. november 2013

Hvis du ikke kan hindre en voldtekt, kan du like så godt nyte det. Hmm……… Javel?!
Det er visst ein politisjef som er ute i hardt vèr. Mildt sagt!
Det er i India at Sinha, toppesjef i Central Bureau of Investigation, har uttalt desse orda som vekker harme blant innbyggjerane.
Kansje forståeleg nok med det fokuset som har vore på valdtekter der nede det siste året. Det er i alle høve ikkje forebyggande arbeid han driv med når han seier slikt.

Uansett bakgrunn for uttalelsen så er det ganske drøyt å slenge ut ein slik påstand.
I ein situasjon som for ei kvinne vil vere truande, krenkande og skummel på ei og same tid, kan ein ikkje forvente at ho skal klare å tenke at det berre er å slappe av og la han gere det. Eg vil tru at det er mange tankar som går igjennom hovudet til ei kvinne under ei valdtekt og eg tvilar på at å nyte det heile er ein av tankane.

Biss ein les ulike reportasjar om valdtekter, er det enkelte ting som går att hos mange. Blant anna er det mange som seier at dei føler seg kvalm av tanken på at det har skjedd. Ikkje så rart…… Det er jo snakk om inbrot i ei kvinnes aller heilagste stad. Det er ikkje gjeve seg sjølv at kven som helst skal ha besøksrett der.
Det er både nedverdigande og fryktskapande. Så at politisjefen frå India har uttalt dette er det same som at han underkjenner begge desse to momenta.
Å nyte ei valdtekt er ganske drøyt.

Dette lyver gutta om i senga. Ja, det kan jo vere fint å vite…..

1) Gutta slenger oftare ut "jeg elsker deg" under akta enn det kvinnene gjer. Då med tanke på at det kanskje ikkje er det dei føler. Statistikken seier at heile 24,5 % av gutta lyg om nett dette. Hjelpes……

2) Menn faker orgasme. Det er visst ikkje berre kvinnfolka som gjer det. "Gentleman", eller??
I enkelte tilfeller er det for ikkje å såre partnaren, eller for å styrke partnarens ego. I andre tilfeller er det rett og slett for at dei kan få avslutte så dei får gå heim og sove. (Hmmm……. Då må det vere dårlege greier!)

3) Menn er alltid klar for lakengymnastikk. Feil! 32,5 % later som dei er i humør til sex av di dei ikkje vil såre partnaren. (Og vi kvinner som trur det berre gjeld oss………….)

For dei som no trudde at menn lyg om andre ting, så må eg skuffe på den fronten. Det er visst berre desse tre punkta som er tilfelle.
Så biss ein mann seiet du er deileg, ja då er det vel sant?! For det er kun det med å elske som ikkje stemmer. (I følge denne statistikken dei viser til. Og statistikk er jo alltid korrekt!) Joda……..

Eg faker aldri og eg lyg ikkje…..Å fake blir berre teit.

Dette er det eneste ordet alle språk har. No har eg akkurat lest denne overskrifta og det einaste eg tenker er "hæ?" Det fins vel ikkje noko ord som blir sagt alle stader i verda? Eller kanskje det er det. Eg tenker så det knaker her eg sit, men eg klarer ikkje heilt å kople kva det skal vere.
Eg skal gje det urpittelitt meir tid før nysgjerrigheita kjem til å ta overhand og sjekke det ut.

Ja? Neppe……. I England er jo det "yes".  Mamma (med ein og to mm´ar), pappa (p, pp)…. Nei, dette blei vanskeleg. Eg blir nødt til å opne sak og sjekke det ut. Så straks veit eg svaret.

Akkurat no døyr eg litt på meg. Hahahahahahaha………. For dei som ikkje veit kva det uttrykket betyr, så betyr det at eg ler så eg griner. Det skal ikkje vere mogleg. Det må vere ein vits.
Eg har jo nett skrive at eg tenkte "hæ?", men det var då sjølvsagt tanken "hæ?" eg meinte, ikkje ordet.
Så er jaggu meg ordet dei skal fram til nett det……"HÆ"!!
Då skjønner du vel kvifor eg ler. Litt komisk i alle fall.
Jeeeezes……….

Er utetrening om vinteren farlig? Nei, det kan eg no ikkje tenke meg……. Det spørs jo sikkert kva trening det er snakk om. Eg vil vel neppe ha råda nokon å svømme over til Storå midt i januar.

Så hadde eg rett….. Det er ikkje farleg. Utetrening om vinteren treng berre litt  meir planlegging. Kva klede ein må ha på seg ut ifrå vèr og temperatur. Kva utfordringar er det? Snø? Osv osv….

Ganske kjedeleg, med andre ord. I og med at det kom ei slik overskrift til eit tema som eigentleg er såpass opplagt, hadde eg ei viss forventning om at eg skulle lære noko nytt. Noko som seier at det ikkje er så bra og at eg har feil om eg trur det er trygt.
Ei sak som eigentleg var bortkasta energi……………

Stod over to timer i kø for å shoppe på Hennes & Maurits. Og der har verda blitt gal…. Eg kan forstå at ein ønsker å stå langt framme i ein kø og at ein dukkar tidleg opp til ein konsert der hovudpersonen er ein superkjendis. Likevel…… H&M? Viss eg må stå to timar i kø for å handle der, ja då lar eg heller vere å handle der.

To timar ute i kulda ein novemberdag for å få handle der når butikken opnar, tja……det er hakket "litt for ivrig" for meg. Då hadde eg fått spasmar i tolvfingertarmen.

Nei, det nærmar seg lalletid. Jomfrua er på betringens veg og ser fram til å få seg ein tur ut i frisk luft.
Så ha ei god natt og draum vidunderlege draumar.

Hasta luego! :=)

IWALY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar