søndag 17. november 2013

24 moteriktige kjøp til julekalenderen. Hahahaa……. No heiter det vel eigentleg adventskalender.
Uansett, jul eller advent, eg tvilar sterkt på at eg kjem til å få noko adventskalender.
Eg ser for meg at ein viss kar hiv seg rudt og lagar ein haug med pakkar til meg. (Hahhahahaa……då trur eg at eg vil byrje å lure….)

Det er vel aller helst borna som får kalender, men det fins vel eit par eksemplar frå den vaksne verda også. Så viss det er menn som vurderer å lage kalender til kjerringa si, så kan det jo vere verdt å gå inn på VG.no og finne artikkelen som omhandlar dette.
Det er jo klart at VG veit kva dei ultimate gåvene er. Akkurat som reklamen som seier "ost er ost"…… Kvinnfolk er kvinnfolk!!

1) Armbånd med daudningehovud på. Jeeeeesez, trur dei verkeleg at eg syns at det er så kult? Først må eg no bli vant med å bruke armbånd i det heile før eg klæsjer på noko med eit daudningehovud. Skikkeleg kvinneleg ifrå før (hahhahahahahaha) og enno meir kvinneleg med eit slikt motiv. (Verda er gal!!)

2) Tang til augevippene mine!! Heilt klart eit førsteønske hos meg, med tanke på at eg kjem til å bli superbrukar av produktet. Særleg………Primadonnaen "Jomfru Knutsen"!!

3) Hårklyper/nåler….. eller whatever det kalles. No er det like før eg går av skaftet her eg sit. For ein rein lykke. Dette er jo supre ting!! LOL

4) Sånn der du har foran augene for å hindre lys å komme inn. Brilleforma tøybit med ein elastisk strikk i (eller noko i den dur).
Eg trur faktisk at eg har ein slik i hus, men eg tvilar å at eg vil klare å finne den om eg prøver. Det seier vel litt om behovet.

5) Gullveske (sånn uten reim - berre den lille firkanten til å ha i hendene). Jomfru Knutsen og gullveske. Yeah, right! eg skal då vel ikkje suge til meg all merksemda heller. Dei fleste vil vel berre sjå rart på meg om eg skulle dukke opp md ei slik ei i handa!

6) Dag seks og til no har eg ikkje fått ein einaste "nyttig" ting. Gud kor eg gler meg til ein slik kalender! Så spørs det. Kva kan ein forvente å få i pakke nummer seks?
Blondeshorts!! Thihihihihi……. Eg trur eg berre skal legge bort heile kalendern. Blondeshorts med sløyfe på. Fantastisk!

7) Neglelakk….. Treng det eigentleg noko kommentar?

8) Svære øyredobbar. Huhuuuuuu………. Eg ville aldri turt å prøve dei i frykt for at øyrene skulle dette av. Eg klarar meg godt med små øyredobbar eg.

9) Ringar. Vel, eg er ikkje interessert i få så mange ringar.
På biletet ser det ut som om at det er snakk om riktig så fine gullringar. Kven er så "tuillåt" at dei gjer gullringar i ein adventskalender? (Eg ser bort ifrå Kjell-Inge Røkke & co.) Ergo må det vel vere snakk om juggel. Juggelringar brukar eg ikkje.

10) Bladet "Vogue". Tja….. Går vel an, men ikkje noko eg blir å sakne om det ikkje dukkar opp. Eg har vel aldri kjøpt mitt eige "Vogue" før, så……… Eg skulle vel klart å lese det, men ville lurt litt på kvifor eg har fått det.

No er ti dagar gått og eg byrjer å lure på om eg eigentleg skulle vore mann??????? Hahahahahahahaha………….
Ikkje ein einaste pakke som har falt i smak og eg lurer eigentleg på kva det kan bety.
Kanskje eg er litt sær? Mildt sagt!

Kva kan ein eigentleg kjøpe til ein kalender der mottakare er meg?
Om eg tenker meg om ville det vore lykke å få fiolin, bassforsterkar, små rytmeinstrumentar, kontrabass……..og så eg vel stoppe meg sjølv. Var det ikkje eg som snakka om desse gullringane og at det ville bli for dyrt?
Ein ok kontrabass kostar nok sånn høveleg 50 000. (No skulle eg visst ha kjent ein Røkke.)
Vel, eg blir vel glad for ein stratos, koselege lappar/meldinger og slike ting. Det betyr nok litt meir enn alle desse dilldall-tinga som foreslås på nettet. (Hahahahah….Ein stratos er viktigare!! Thihihii….. Jaja, den var litt utanfor fokuset, men stratos er digg!)

Det er 24 pakkar som skal lagast. Viss lista fortset på same viset som dei første 10, ja då trur eg heller at eg står over.
Det er jo alltid hyggeleg, uansett innhald, men litt dumt å kaste bort pemgar på noko som eigentleg ikkje vil falle i smak.

Farmen står på i augenkroken…… Eg trur eg skal prøve å få med meg i alle fall litt av innhaldet, så då må eg vel skru av her.
Ha ein fortsatt fin kveld!

Hasta luego!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar