tirsdag 12. november 2013

Når dagens høgdepunkt er sjakk!! Hahaha….. Her er det snakk om å kjede seg. Formiddagen har gått med til å sjå på godeste Carlsen visa Anand. Ting tar tid…….

No er det jo eingong slik at eg syns det er gøy å spele sjakk sjølv, men det fins grenser for kor artig det er å stirre på ein skjerm der det tar ein heilv evigheit mellom kvart trekk.
Jaja, det får no dagen til å gå. Skikkeleg kult at det er VM i sjakk når eg er sjuk! (Særleg…….haha.)

Richard (33) giftet seg med et tre. Vi er samlet her i dag for å forene et tre og en mann. Slik innleies "bryllaupet" og det er faktisk tilfelle at eit ekteskap inngås. Buenos Aires - Argentina. Det er byen der folk ikkje er heilt riktig rett.
Når han bøyer seg fram og kysser treet og delvis sleiker stammmen…….Tja, kva skal ein seie?

Han ønsker å vise kjærlighet til naturen i evig tid. Joda, men det fins jo andre måter å gjere det på. Når det til og med er med ein brudebukett som kastes mot "forsamlingen" som er tilstades, ja då kan ein byrje å lure på litt av kvart.
Kva er det neste? Skal mannen sette born på treet. Eit vandrande tre vil bli født! Hahaha……

Slik unngår du å se ut som en grå mus. Pip,pip……

Fyllesex bedre enn kors? Hahahaha…….. NRK skyt seg sjølv i foten så det syng etter. Moralen er på eit lavmål og av og til kan ein lure på kva som rører blant enkelte.

Fortel meg at det er så superkult å sjå på ungdomsfyll til den store gullmedaljen, men ein liten kross på 1,4 cm skal ein føle seg støtt av. Dagens moral er høg, ja….

Sånn eigentleg er eg dritlei heile saka om krossen av den enkle grunn at eg ser ikkje heilt poenget med å nekte nokon å bruke det og at saka har vore så mykje i media no at dei fleste byrjer å bli metta.
Likevel, eg klarte ikkje la vere å kommentere det når "Nettavisen" har denne overskrifta.

«Når man tar med seg en skjønnhet hjem fra fest og dagen etter våkner ved siden av et troll, er det lett å skylde på ølbriller», heter det i NRKs omtale av programmet «Fylla» på NRK3. En setning som aksepterer fyll og forakter kvinner, vi som forvandler oss fra «skjønnhet» til «troll» avhengig av mannens promille. Og videre: «Vi gjør dumme ting i fylla, så vi sier at fylla har skylda. (Sitat frå avisa.)

Så kan ein spørre seg…… Kva tar vi mest skade av å sjå? OG ikkje minst kva er det ungdommen lærer av å sjå eit slikt program? Eg berre spør.
Det er "skadeleg" å bruke kross-smykke, men fylla er heilt greit. Spesielt det som kan hende i fylla. 

Kva med sex? Serien "Trekant"……. Analses og BDSM. (Bondage, disiplin og sadomasochisme. Ei form for  rollespel i lakk og lær med kjettinger.)

I § 14-i står det at «NRK skal gjenspeile Norges religiøse arv og mangfold av livssyn og religion i det norske samfunnet». Så da er kanskje kors greit likevel, selv i en nyhetssending? De som skrev vedtektene har åpenbart ikke samme allergi mot religion som Sællmanns sjef ? De fremhever jo til og med «Norges religiøse arv» spesielt.

Jaja……….

Per Sandberg.Dei som trur at han plutseleg fann ut at han skulle trekke seg attende, skjønner sikkert no at det ikkje er heilt slik.

No har ikkje eg snakka med han Per sjølv, så sånn sett kan eg ikkje påstå at eg har primærkjelde-informasjon. Så nær kjem no aldri Per og eg til å bli. (Håper han overlev det.)
Likevel, det er ikkje vanskeleg at å forstå at dette er ei avgjerdsle som blei tatt i same augeblikk han bestemte seg for å skrive den boka han no har gjeve ut 
Det seier seg sjølv at det ville blitt ganske så vanskeleg å forsette med sentral rolle i FrP etter at innhaldet i boka har blitt gjort kjent for store delar av innbyggjarane i dette landet. 
(Eg ser for meg at Siv Jensen klarar å vere på smilande grunn ilag med denne mannen som meiner at ho har dolka han i ryggen. Det er vel nett det han har gjort med ho, som ein følge av denne boka som eg mest sannsynleg aldri kjem til å bla i. Hint, hint…..Eg håper ingen kjøper den til meg i julegåve!)

Eg veit ikkje….. Eg syns det er så mange som finn ut at dei skal skrive bok. Det har tatt heilt av dei siste åra. 
Og lojalitet? Kor har det blitt av det? 
Eg trur ikkje det er så mange i dette samfunnet som kan føle seg eitt hundre prosent sikker på at dei aldri vil bli utlevert. Er det nokon som betalar nok pengar, ja så dett informasjonen ut som perler på ei snor. 
Viss ein ikkje kan vere politikar utan at ein må gå rundt og vere redd for at dei "næraste" skal gå offentleg ut med informasjon om deg, er det vel ingen som orkar å vere politikar til slutt. 

Lojalitet kan ikkje kjøpast for pengar. Har ein oppnådd tillit hos eit anna menneske, skal ein etterstrebe å vise seg tilliten verdig. Sånn er det med den saken………..

Nei, jomfrua er ikkje i slag, så då er det vel om å slappe mest mogleg av….også blant dei små grå. Så då sluttar eg rett og slett berre av med lojalitetsmoralen. 
Ha ein fantastisk fortsettelse på kvelden og sov godt når den tid kjem! 

Hasta luego!

IWALY!!!



2 kommentarer:

  1. Ikke i slag, jomfruen? Well, det synes ikke! :) Kanskje ideen med å gifte seg med et tre er bedre enn å gifte seg med en treskalle? Treet kan du jo bare lemne i skogen om du er lei. En treskalle derimot, må en jo fø på omså til døden skiller en av. Eller hive ut av huset med all ulempen det er. Bare sier det...hi hi. klem,TB.

    SvarSlett
  2. Hahaha…. Det her treet står så pent og pynteleg ved vannkanten og er godt synleg for alle i nærleiken, så han må pleie det med omhu.
    Treskaller?? Tja, viss vi speler korta våre riktig, kan vi jo utnytte det meste till vår føremon. Det handlar om å vers slu!

    Kanskje vi skal finne oss eit tre vi også?? Er du med? Eller kanskje ein blome? (Eller….det var nok ikkje så lurt. Eg har ikkje grøne fingrar og då døyr blomen etter få dagar. Ein bør vel forvente at ein er forlska litt meir enn eit par dagar? Så då ender eg vel opp med djup hjartesorg.)

    Vi får avtale nærare!!!! Thihihihihihi….. <3

    SvarSlett