søndag 10. november 2013

Ein litt lang dag er "endeleg" i nærleiken av å finne sitt endepunkt og ein kan leite fram stien som går imot soverommet og ei god pute som seier "velkommen, slå deg ned".
Det spørs om Lisbeth Salander blir via noko tid i dag. Det kan sjå "ille" ut på den fronten.

Gårdagens undertøyskolleksjon ga meg ingen rare draumar (eller traumer) i natta som var, så den har heldigvis ikkje gjort store skaden på meg. Eg hadde jo heilt klart eit par-tre bilete oppi hovudet då eg la frå meg dataen i går kveld, men dei blei heldigvis overskugga av eitt eller anna mystifistisk.
Eg såg i alle fall ikkje for meg hårete blonder eller ei hårete ræv med ein tynn silkestrek på midten.

Sånn i tilfelle nokon no trur at eg har noko imot hårete menn, så kan eg avkrefte det. MEN hårete menn med blonder?! Det er noko heilt anna det.
Hår er som oftast (ikkje alltid) ganske mandig, men med blonder…………. Eg treng vel ikkje utdjupe det meir.)

Abbey Clancey holdt på å begå ein undertøystabbe og det til trass for at ho ikkje hadde undertøy på!! Hahaha…. Neste gong eg skal opp den raude løparen skal eg sørge for å gå utan undertøy! Definitivt!

Det er kanskje ikkje så lurt å legge BH´en og trusa att heime når kjolen er gjennomsiktig. Noko må ein jo la fantasien få ta seg av. Ein kan jo ikkje servere alt på sølvfat.

Voodoo-økonomi. Dagens beste uttrykk! Aldri før har eg høyrt voodoo blitt brukt i ein slik samanheng og kanskje det er difor eg syns det er bra.
Det er Dagbladets leiar som skriv dette om Erna og Siv sitt statsbudsjett.

Viss ein tar høgde for at voodoo-uttrykket sånn bunn i grunn tar utgongspunkt i det ordet står for, vil eg tru at det handlar om at budsjettet tar sikte på å knekke foten (eller noko anna) til landet vårt.
Landet vårt betyr vel aller helst deg og meg.

Derfor bør du få deg en orgasme i dag. Så kan eg jo då kome attende til det med i dag. Kvifor akkurat i dag og ikkje kva dag?  I just wonder………

I følge KK så sørger orgasmen for fleire vesentlege forbetringar av livet ditt. Ta berre dømer som at stressnivået minkar, du får sove betre, motverker smerter, kan forlenge livet, stimulerer hjernen og sist (men ikkje minst) kan ein orgasme få deg til å sjå yngre ut.

På bakgrunn av desse punkta som dei legg til grunn, vil eg påstå at overskrifta heller burde vore: Derfor burde du få deg en orgasme daglig (eller kvar dag).

Dette får oss till sängs. KK har sjølvsagt med ei liste over kVA som får oss kvinnfolk till sengs. I tillegg har dei omså ei liste som gjeld menn. For å seie det enkelt……Listene er ikkje lik!!
Ifølge bladet ser listene slik ut:

Dette gir kvinner lyst:
1. Vekttap
2. Rent sengetøy
3. Å vinne penger 
4. En tur på byen med venninner
5. Et varmt bad
6. Jobbfest eller julebord
7. Ny hårfrisyre 
8. Å sminke seg 
9. Trening på treningssenteret 
10. Få til noe stort på jobb

Dette gir menn lyst:
1. En tur på byen med gutta
2. Rent sengetøy
3. Et varmt bad
4. Å vinne penger 
5. At laget han heier eller spiller på vinner
6. Vekttap
7. Trening på treningssenteret 
8. Å kjøre sportsbil
9. Få til noe stort på jobb
10. Husrengjøring

Legg merke til punkt 10, menn. Husreingjering! 
No står det ingenting om det hans eiga reigjering det er snakk om, eller om det er å vere vitne til at kjerringa går og vrikkar med rompa høgt til vers medan ho vaskar og står på. Det blir kanskje litt sånn der "elle-melle"? (Då har eg det eg skreiv her ein dag om menn som vaskar kontra dei som ikkje gjer det i bakhovudet.)
Ellers er jo då ikkje listene heeeeeilt ulike. Det er vel heller meir rekkefølgen på punktene. 

På kvinnesida kan ein jo trekke fram det med hårfrisyre. Viss det stemmer, så må jo berre menn sørge for at kjerringa går til frisøren minst to gonger i månaden. 
Viss ho i tillegg får ta seg ein tur på byen med gode venninner, ja då stig sannsynlegheita bra mykje. 
Skryt av vekta hennar og gje ho litt massaje og eit varmt bad. Når ho kjem heim frå festen, er ho definitivt klar!! 
Då er det berre om at det ikkje for mannen har gått skeis på arbeid eller at laget hans har tapt. Då kan det jo hende han har "drukna" sine sorger og er lite fungerande når ho kjem brytande inn ytterdøra, klar som eit egg. 

Nei, jomfrua skal slutte av for denne gong. Så ha ei fantastisk god natt og sov godt. 
Hasta luego!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar