søndag 29. september 2013

Derfor tar norske menn botox. Overskrifta framstiller det heile som om at norske menn ligger på toppen når det kjem til slikt. Ikkje veit eg, men det er sikkert andre land som er like "ille".

Botox, middelet eg alltid kjem til å skugge unna. Kva er det som er så viktig i forhold til utsjånaden at ein treng å fylle seg med slikt? Er forfengelegheit åleine eit bra argument?
Det er i alle høve ikkje berre av di enkelte har hatt dårleg sjølvbilete i form av at enkle kroppsdeler/stader har vore gjenstand for negativ merksemd av andre.
Eller.......Det veit jo ikkje eg noko om, men eg veit fleire "flotte" menn gjer det for å perfeksjonere seg. Menn som har draget på det motsatte kjønn. Menn med stålsjølvtllit. Menn som er opptekne av detaljar. Blant anna...........

No sa ikkje eg at alle som tar botox ser sånn og sånn ut. Eg sa at eg veit fleire menn......... Eg vil tru at det fins fleire av dei enn dei eg kjenner til.
Glatte panner og glød i huden.... Høyres fint ut, det.

I følge Vg nett er det ein som har ytra at han ser hakket meir alvorleg ut enn han sjølv meiner han er. Han ønsker "sjølvsagt" ikkje å sjå så alvorleg ut og difor har botox vore eit alternativ.
Dette er hans årsak, men det er 12 000 andre menn som også har fått utfrt eit inngrep på denne måten.
Så spørs det..... Er 12 000 eit høgt tal?

Kven er så denne urbane botoxmannen?
Kjelder vitnar om at det er menn mellom 40 og 60 år. Kan det då vere snakk om ei midtlivskrise?
I just wonder..... Kan hende eg bommar totalt.
Høgare inntekt og sosiale lag......wow....... Om ein er ein del av det øvre laget av sosieteten, ja då må ein jo sjølvsagt ta seg godt ut! Kan ikkje dukke opp på ein fest med ei rynke midt i panna. Det er jo full krise!
Tenk om heile fagseminaret blir øydelagt av at alle som lyttar blir trøytte og held på å slukne av di dei har vore så opptatt med å sjå på den der hersens rynka istadenfor å følgje med på sjølve innhaldet av det som blir beretta i salen.

Når det kjem til dei under 28, er marjoriteten homofil eller metrofil. (Ikkje min påstand, men ifølge ei undersøking, er det dette som har kome fram.)
Kva er så metrofil?
Det er slett ikkje eit ord eg høyrer så ofte, men eg har vore borte i det ved eit par høve. Metrofil..... Om du er metrofil, betyr det ikkje verre enn at du er veldig motebevisst. Då heng du gjerne i miljø der det er akseptert å vere det.
Andre stader kan du bli oppfatta som noko anna enn det du ønsker. (Like born leker best.)

Businessmenna blir sendt av kjerringene sine! Hahahahaha....... Stakkars menn! Kjerringene er ikkje nøgd med dei og krev at dei får gjere noko med det! Thihihihi.......
Kanskje dei berre gifta seg for pengane si skuld? Kven veit?

Snekkarar og arbeidsklassemenn hiv seg visstnok ikkje med på bølgja. Kvifor ikkje, er det vel strengt tatt ingen som veit, men det kan jo sånn aller hurtigast virke som om det er dei som er dei mest fornuftige i denne verda?! Hahaha......
Så å tru at dei som er så forbarska rik er komen dit dei er av di dei er så smart........ Jaujau.....
Smart på enkelte område, kanskje........

Med andre ord så bruker ikkje bonden på Løten Botox!!

Botox meg her og botox meg der. Eg gjer meg no katta...Berre eg sjølv slepp å forhalde meg til det.
Då trur eg ar eg hadde sprunge.....og aldri snudd meg!

Kva i alle dagar er det som skjer med samfunnet rundt oss? Det virker som om at det er knivstikking nesten kvar einaste dag. I alle fall kvar helg......og i stor prosentgrad er det "kompiser" som kvivstikk kvarandre under fest. Jeeeeeezes....... Det er nesten som om at det er heilt normalt blant unge menn.
Har samfunnet kommet så "langt" at ungdom ikkje lærer å beherske seg om dei får litt motgang? At dei ikkje klarer å beherske seg om dei blir litt provosert?
OG ikkje minst......Kvifor er kniven i det heile tatt med på fest?
Eg tvilar på at det er snakk om at dei snik seg inn på kjøkkenet til den dei er hos og hentar seg ein smørkniv.
Er det biverknadar av valdsspel som har byrja å gjere seg gjeldande?

Det er jo ikkje akkurat til å stikke under ein stol at dagens unge ser mykje på valdsfilmar og speler mykje ulike valdsspel. (Akkurat det siste gjeld no mest sannsynleg ganske langt ned i alder!)
Eg veit ikkje ein tøddel om årsaka til at det er blitt sånn, men det er jo klart at eg tenker mitt. Så det er vel ikkje så dumt av oss foresatte om vi har eit ekstra auge til kva borna våre held på med med tanke på tv og data.

Minecraft.......EIt spel eg veit speles av 8-9-åringar. Eit spel mange vil hevde er ganske så uskuldig. No er det peika ut som "syndebukk" etter at det har vore eit våpendrama på ein borneskule. Er det då rart at ein set spørsmålsteikn ved dei spela og filmane som er vesentleg verre enn Minecraft?
Minecraft, eit spel som handlar om å beskytte seg mot zombiar.
Det er ikkje alltid like lett for born å skilje mellom røyndomen og det som skjer i dataverda. Slik er det berre.
Enkele er sjølvsagt meir disponerte for slikt enn andre.

Spelet har faktisk mange moglegheiter som gjer at norske skuler har brukt de,t i tillegg til at det har blitt brukt som behandling av born med aspergers.
Med andre ord er det snakk om eit ganske bornevenleg spel og likevel er det no blitt omtala som "syndebukk" av di det har vore ein episode der ein niåring har levd seg sånn inn i spelet at han har lata som om at han var ein av "personane" i spelet og følgeleg tatt med seg våpen på skulen.

Sjølv sit jomfrua og har eit halvt auge på tv´n medan ho skriv........ Det er i alle fall skyting med i programmet, så det spørs om ho blir tilstrekkeleg påverka. Vi får satse på at det går bra denne gongen også!

Ha ein fortsatt fin kveld og sov godt til natta!
Hasta luego!

Dagens mest givande aktivitet........... :=) 

IWALY!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar