torsdag 19. september 2013


Troppsjef Knutsen har vore på tur i dag. Litt vind, men ellers bra. 
Vind har forøvrig aldri vore noko problem så lenge den ikkje er så sterk at vi bles ut i vannet når vi balanserer på kanten  av demninga for å kome oss vidare. I dag var det berre nesten tilfelle, men sidan vi alle har lært at nesten ikkje er godt nok, så gjekk det jo berre heilt supert. 

Godt humør, song av glade ungdomar, sjokoladekake, utsikt, litt herjing, "leveggar", fotoapparat.......Lista kan vere superlang om eg berre gidd. Alt i alt ein triveleg hausttur!
Biletet under viser forholda ved Storbotnvannet då vi kom ned dit att. 


Her om dagen skulle eg ha litt kylling i lag med nistepakken min. Les teksten under biletet, så ser du kvifor eg blei litt flirfull. (Litt artig, då!)
Thihihihihi..........og så reven............

Ville misbruke og spise barn. Dømt til 27 års fengsel. Vg-nett har verkeleg funne fram til ei ekkel sak i dag. Spise born......... Fisj!! 
Det er vel ikkje noko nytt at vi lev i ei "crazy" verd, men av og til kjenner eg at eg får spasmer i tolvfingertarmen. Akkurat no er det slik! Ekle fyren...............

"Fat Longpig"! Kva er det for kallenamn? Ein tjukk og lang gris? 
Jaja........ Gris er jo eit ord som er ganske dekkande for enkelte av dei tinga han hadde som "hobby" i og med at vi er vane med å bruke ordet i negativ forstand når vi ikkje talat om husdyret med same namn. 

Når politiet finn ei bornekiste hos ein mann som skriv om å spise born, så lemnar det vel ikkje så mykje tvil om at han faktisk har tenkt å gjennomføre det. 
I tillegg har dei funne ut at fyren har fleire likesinna som han har diskutert det heile med. Akkurat det gjer det berre meir ekkelt. 
At det fins ein mann som er sjuk nok til å ha slike tankar...............Joda, ein får ikkje sjokk i dagens verd, men at det faktisk skal vere mange likesinna? Poff!!


Flesland evakuert etter bombetrussel. Viss det er med Flesland som med Trondheim for berre dagar sidan, ja då er det pinade enkelte som har lite å gjere om dagen. Viss ein syns det er så kult å ringe inn bombetruslar, så burde ein verkeleg vore innesperra ein viss stad. 

Frykt, irritasjon, forseinkingar, kostnadar........ Konsekvensane er ganske mange.
Vel, bergensarane står han vel av denne gongen også. Ukrutt forgår ikkje så altfor lett. :=)

Alt ein gjer for å kome i media sitt søkelys.

Hamzah (4) ble sultet av sin egen mor. Dette er vel ikkje anna enn hjarteskjærande. Kva mor er det som gjer slikt? Ikkje ei normal ei......
Ho berre la bornet i sprinkelsenga for å døy, for så å sjølv bestille seg pizza. 

Liket låg der i heile to år (mumifisert) før det blei funnen, inne på soverommet til mora. Mora nektar straffskuld!
Viss ho slepp unna med dette, ja då veit ikkje eg. (Sjølv om ein ikkje bør bli overraska av noko som helst i desse dagar. Det er mange som slepp unna litt av kvart.....)

Jean (75) er ikke som alle andre bestemødre. Hahahaha..... Endeleg ei sak som er av det meir koselege slaget. Kul....artig.... You name it. 

Jean er pensjonist, men kler seg som ein tenåring. "Jeg bestemmer selv om jeg ser bra ut." Herleg sagt av ei dame i denne alderen. Ho har jo så rett, så rett. 
Dessutan har jo rett i at det er ingen som kan bestemme kva ho skal kle seg i. Trives ho i ungdommelege klede, ja då er det vel greit, det også?!

Vi lev trass alt ikkje på 70-talet. Før i tida var du kanskje gamal når du var 70 år. I dag har nok samfunnet endra seg ein del på nett det området. 
Kanskje har det med at levealderen har stege betrakteleg å gjere, eller kanskje det at moteindustrien har fått så mykje merksemd dei siste ti-åra. Årsakene kan sikkert vere mange, men det er nok ikkje til å stikke under ein stol at det er fleire og fleire eldre som kler seg ungdommeleg.

Det beste innslaget i forhold til temaet alderdom som har vore det siste året, må jo berre vere Bodø kommune sin reklame for å få folk til Bodø. Eldre som dansar til "Gangnam-style". Det var jo berre så superherleg. Genialt, med andre ord! 
Om den hadde noko effekt på antal søkarar til Bodø, tja......Det skal vere usagt. 
Det eg imidlertid kan seie, er at i alle fall så fekk EG ein god latter av det. 

Gangnam-style, unge eldre (det uttrykket likte eg godt), ekle menn, revemat............ Alt i alt så tenker eg at avisa må berre bugne over av ekle saker akkurat denne dagen. Det gjer ingenting. Eg har hatt ein super dag i naturen og det overgår det meste som står i avisa i dag. Så det så!!

Klokka renn avgarde og det er på tide å finne krypinnet sitt. Det kjem jo trass alt ein dag i morgon også.  Eg håpar berre at vinden løyer litt snart. Det er ikkje særleg gøy å sove når vinden leiker seg på utsida av vindauga. 
Akkurat såååååå gøy treng vi vel neppe å ha det. Eg klarer meg godt utan spaninga.
Bla, bla, bal...... Uansett, ha ei strålande natt! (Så kan du jo sjølv definere kva som er ei strålande natt i dine auge!)
EG kryp straks under dyna og satsar på å sove opp både skjønnheita og humøret. Kva er vel betre enn ein torsdag i uke 38?! Det må jo berre bli ein super dag?! Eg kan ikkje skjønne anna......

No har eg ingen store planar, så då er ein vel open for det meste.....:=)
Natta!

Hasta luego!

IWALY!!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar