torsdag 12. september 2013

Svigersønn søkes. Herlege greier! Det er ei 32 år gamal "jente" som er singel og eigentleg kan tenke seg å finne ein mann. No har foreldra, eller kanskje nærare bestemt mora, tatt saka i eigne hender.
Sånn heilt utan vidare, utan å informera dotters, har ho satt inn ei annonse i avisa i håp om at nokon skal bite på. Forhåpentlegvis ein kjekkas!
(Nokre henvendingar har ho fått, men ikkje av den seriøse typen.)

Svigerson ønskes er vel ein ny vri, vil eg påstå. Så absolutt. Det er ikkje ofte at slikt skjer. (Heldigvis kanskje? Dog ganske søtt.)
Litt sprøtt, men søtt.........
Så spørs det kva dottera sjølv seier når ho oppdagar kva som har skjedd. Når det plutseleg er mange friarar ute og går. Shit happens all the time.....:=)

Lot som hun var gravid - smuglet kokain i magen. Jeeeezes, var det første eg tenkte og såg for meg at ho anten hadde måtta svelge det heile, eller rett og slett blitt opna og fått det putta inn og sydd att.
No var det heldigvis ikkje slik, men overskrifta kan jo i så måte vere missvisande.

I mitt hovud betyr "i magen" nett det, I magen!
Det var i ein mage av lateks at kokainen befant seg. Kvinna blei imidlertid stoppa i Colombia då ho var på veg inn i flyet.
Ei flyvertinne spurte ho om kor langt ho var komen på veg og ho reagerte med å bli irritert over spørsmålet. Ergo blei mistanken satt.......... Kjipt for kvinna, bra for andre!

Metodane for smulgling blir nok meir og meir spekulative. Dopet skal fram, koste kva det koste vil. Det spørs berre om kvinna syns det heile var verdt det når ho får opplest dommen sin på fleire år i fengsel. Så spørs det om ho eigentleg gjorde det heile av heilt fri vilje, eller om ho rett og slett har blitt pressa til å gjennomføre det.
Bransjen er knallhard og enkelte gjer det lett, medan det ikkje er til å stikke under ein stol at dersom du først hamnar innanfor miljøet, ja då er det vanskeleg å kome seg ut av det heile.
Ingen kødder med mafiaen, liksom.........

Rødsund. I dag har eg vore ein tur ute av kommunen. Kurs/møte kallar dei det og er sjølvsagt matnyttig innimellom. Uansett om det er matnyttig eller ikkje, innebærer det reising og det er det fint lite å gjere noko med. Som oftast er det no denne ferga.

I dag var det Rødsund som gjekk. Først lurte eg på kva det var slags bromm eg gjekk ombord i. Godfjord var det ikkje, for akkurat det lille brommet er jo ikkje lenger enn ein einebolig. Ein vits, med andre ord.
Så skjønna eg heilt sånn ut av det blå at det var Rødsund. Gammelfergo, som eg brukar å kalle ho. Nostalgi!
Rødsund er ferga eg tok med pappa og då snakkar eg borndomen og ungdomsåra.

Eg måtte bruke begge salongane. Berre eit "must".
Først gjekk eg ned og testa setene der før eg gjekk opp for å sjå utsikta. Havet som var så stille i solskinnet. Ospa som har byrja å bli raud og fin når ein nærmar seg Drag.
(No burde du bli ganske så imponert over at eg kan påstå at det var ops, for det var snakk om nokre hundre meter unna!)

I vindauget var det rispa inn svære bokstavar. "Jan-Eirik". Jenteskrift, garantert! Her er det nokon som har vore forelska og ikkje klart å latt vere å forevige det. Det står der enno. Mest sannsynleg har det vel stått der i ein mannsalder.
Så spørs det kven Jan-Erik er.......

Endrer merking etter VGs brødtest. Ferskt brød kan være ett år gammelt. Hmmm....... Det høyrtest ikkje særleg bra ut. Kven er det som vil kjøpe eitt år gamalt brød? Jaja, eg trur det er mykje vi ikkje veit i denne verda og det er kanskje like greit.
Det likaste er nok å bake brøda sine sjølv. Då veit du i alle fall kva du får og i tillegg er det så veldig mykje sunnare.

Eitt år høyrtes ganske drastisk ut. No veit eg ikkje kva den nye merkinga går ut på, men eg lurer på om det no kjem til å stå på brødet at det er eitt år sidan det blei laga. Produksjonsdato........

Når eg tenker meg om, så er det ganske mange brød som skal lagast kvar einaste dag, nesten. Eg vil tru at det er snakk om ein ganske stor prosentandel av folket som kjøper brød i butikkane. Ergo må det bakes mange brød!
Det er kanskje ikkje lett å imøtekome kravet om antal brød om det ikkje er ei bufferlagring med brød.
Berre nokre tankar som slår meg............

Å leve på kneippbrød året rundt er vel ikkje akkurat bra. Billig, ja, men ikkje bra.
No har ikkje eg rekna på kva kvart av brøda mine kostar i mel, men eg er ganske sikker på at eg slepp billegare unna enn om eg hadde kjøpt dei i butikken. I tillegg blir ein meir mett av eit slikt brød og ergo varer brødet lenger også.

Eitt år......... Det høyres berre ekkelt ut!

Slik kan kvinner knekke menn. Hahahaha..... Det er berre snakk om ei humorstripe i avisa, men eg syns no eigentleg setningen er litt morosam. Det er jo forsåvidt sant. Mange kvinner gjer menn gråe hår. Nett det er vel ikkje noko å nekte for.

Sluker satt fast i partert lik. Fisj....... Det betyr at det er nokon som har fiska i området og har trudd at dei har satt seg fast i botnen og slitt snøret. Kvalmt!! Det er lagt ut bilete av slukane. Hadde eg fiska i området og kjent att slukane som er på biletet.......JA, då hadde eg vitterleg spydd! Utan tvil! Skikkeleg creepy.....

Hyller konas skjønnhet etter hukommelsestap. Er du kona mi?! Jeg har vunnet jackpoten! Så fantastisk herleg sagt! Enno godt at han faktisk syntes det. Det hadde vore litt kjipt om han hadde vakna opp og sett eit kvinnfolk han ikkje hugsar og som han meiner ikkje har utsjånaden med seg. Det fins sikkert eksemplar på det også.

Sjekk Ronaldos skjønnhetskolleksjon. Joda, mannen har jo ein kropp som det ikkje er til å stikke under ein stol at er "bra". (Kanskje ikkje eit dekkande ord, men.......)
Så spørs det om ein syns at ein muskelbunt som han er lekker. Det kan jo også bli for mykje musklar. (Det er vel berre å beklage til alle Ronaldoelskarane og "Ronaldo wanna be´ane".)

Kolleksjonen er heilt grei, den. Dog ingen store nytenkningar bak den, så det er vel aller helst namnet bak undertøyet som kjem til å sørge for å få eit vesentleg stort salg.

NASA har funnet tre asterioder de vil fange med lasso. Jaja, då får dei ta seg ein tur på vidda og øve litt på reinsdyra der og kanskje innhente litt tips frå dei som kan dette.
Lasso og asterioder. Joda........
Det er sikkert berre ei dårleg overskrift (eller kanskje det motsatte), men eg gidd ikkje opne saka av den enkle grunn at det høyrtes ikkje heilt normalt ut.
Så då vel eg heller å sjå for meg at dei står der og kastar lasso ut i rommet og kanskje er heldige og treff etter eit par tusen gonger (eller aldri).
Dei vil i alle fall få trent musklane sine i same slengen. Det er sikkert ikkje så enkelt å stå der og halde "tauet" med ein asteriode i andre enden. Kanskje dei blir hengande etter og får seg ei lita romferd i same slengen.

Jaja...Det er mykje dei gjer for å beskytte jorda. Her er det snakk om å ofre seg!

Jomfru Knutsen skal slutte av og gjer eit par småting før ho kryp under dyna. I kveld kunne det vore deileg om det hadde vore ein som kunne lese litt for meg på senga (frå romanen min). Augene har for lengst byrja å få tunge lokk, og då er det ikkje berre berre å få lest.
Det er mange år sidan eg blei lest for sist, så det kunne vore ein fin ting.
Eg trur det blir med tanken. Mest trur eg det blir legging utan eit einaste ord. Salander får stå i kø og vente i alle høve til i morgon. Så kanskje ho kan få ein date med meg då.
I hope so.......:=)

Så ha ei fantastisk fin natt. Drøym søtt!
Hasta mañana!

IWALY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar