onsdag 25. september 2013

Eldstemann får høyest IQ. Jaja, eg tar utfordringa frå bror min på strak arm. Han har sjølvsagt lest at den eldste i søskenflokken er den som blir smartast, og i dag prøvde han å gni det inn.

Vel, det står følgande i artikkelen eg har foran meg: De to norske forskerne Petter Kristensen og Tor Bjerkedal har funnet ut at storebror skårer høyere på IQ-tester enn yngre brødre.
Brødre! Det er ordet som står der. Eg er søster!! 

Så står det vidare at nestemann i rekka også blir rekna som eldst dersom det er stor aldersforskjell. 
Vel, det er ein viss aldersorskjell på oss. Berre så det er sagt. 
Det står ordrett at dersom det skiller seg mer enn seks år, oppfører bornet seg som eineborn. 
Min storebror et 7,5 år eldre enn meg. Så til no kan eg seie at han ikkje skal godte seg for mykje! Thihihihi..........

Det står også at "lillesøster" hopper i fallskjerm! Hahaha....... Det stemmer det! Det er nok størst sjanse for at eg gjer det enn at han gjer det. 
Eg har nok ikkje gjort noko meir vågalt enn paraseiling, som sjølvsagt var ganske så luftig høyt der oppe i lufta......men lysta til å hoppe ut av eit fly og sveve i ein fallskjerm er såvisst tilstades. 

Heller litt rebelsk enn snusfornuftig! (Dessutan har det aldri vore smart å bruke snus. Det har i alle fall denne knetta oppfatta og holdt seg unna.) 

Utfordringa bunna nok i at det skulle kome eit bekreftande JA her på at storebror er smartast. 
Vel......Eg er for smart til å gjere det. Så nope.........

HIV-mannen går fri - saken er foreldet. Jaja, det var jo hyggeleg lesing! Ikkje det at eg har så stor frykt for at han skal smitte meg. Eg har nok ikkje tenkt å forholde meg til han på noko måte, men når ein har hatt ubeskytta sex med over 130 menneske, ja då er sjansen ganske så stor for at det er "fare for gjentakelse". I tillegg var fleire av tilfella klassifisert som valdtekter. 
Så sjølv om saka er forelda, burde det finnes ei lov som kan gjelde når faren er såpass stor. 

Prest truet med å avlyse vielse. Likte ikke det som skjedde bak ryggen. 
No såg eg verkeleg for meg at det var djusie saker på gong og at nokon hadde vore så umoralske at han ikkje ville fortsette vielsen. 
Så tok eg rimeleg mykje feil, att. 
Det var rett og slett så kjedeleg som at det var ein sær og alt for "seriøs" prest som stod for vielsen. 
Det heile handla rett og slett berre om at det var nokon som skulle forevige vielsen og brukte kameraet sitt til dette formålet. 
Presten blei "rasande" og sa klart ifrå om at dersom dei ikkje fjerna seg tvert, kom han til å avlyse vielsen.
Det var nok ikkje så vanskeleg å sjå at brura blei lettare nervøs av det heile. Kven er det som vil at sitt eige bryllaup skal avlysast etter at det allereie er starta? 

Jaja, det fins mange sære menneske og denne karen sørga for at eg fekk meg ein urpiteliten nedtur i form av at eg blei skuffa over at overskrifta ikkje var ein del av noko større enn litt fotografering. 

Skal ha lurt dopingjegere med juksepenis. Det når nye høgder vil eg påstå. Doping.........

Så blei jomfrua lurt på ny!! To gonger på under minuttet. (Håper ikkje storebror min les dette!! Hahahaha..........)
Her såg eg for meg at det ar snakk om smugling på høgt plan, og så var det noko heilt anna. 

Dopingjeger.......Det seier seg sjølv at det er ein som er på jakt etter folk som har "dopa seg". Ikkje etter smuglarar. Likevel. Klokka er såpass mykje at kvota for realisme og hurtigtenkning er litt mindre enn elles i døgeret. (Seier vi....)

Å fylle ein juksepikk med stoff, er kanskje ikkje så lett å få til å virke overbevisande. 
Kven ville ikkje reagert på det om ein kom med ein sværing utan like?
Så viser det seg at det er snakk om idrettsutøvarar som har på seg ein juksepikk med reint piss. Alt for ikkje å bli tatt for doping. 
Då har du verkeleg lyst til å vinne! Berre så synd at det ikkje er fortent. 

At det ikkje er tap og vinn med same sinn på det nivået der, er vel ganske forståeleg, men det må då finnes ei grense for kva ein vil gjere for å vinne. 

Par skal ha sex i kasse - foran publikum. Alt for å vinne tv-sjåarar. Det er meininga at par skal ha sex i ein lydtett kasse foran publikum. Etterpå skal dei kome ut av kassa og diskutere det heile og dele opplevinga. 
Eit sexpanel...........

I følge nettavisa er dette ein unik måte å få merksemd på. Jaja...... Då er du jaggu meg bra PR-kåt viss du gjer det for merksemda si skuld.
Det handlar visst om at dei vil vise at det er viktig å få fram at sex er eit heilt normalt tema i livet vårt som vi må vere opne og ærlege om. 
Jaujau, seier no berre eg! 
Ganske teit.........

Skal søke som prest. Trond Sollied........ Joda, eg vil tru at han har dagens artigtruse på. Noko anna er sjølvsagt umogleg?!! 
Så medan Sollied prøver å ha det artig med landets innbyggjarar, skal unge Knutsen ta til vit og legge seg. (Kan vere riktig så smart.)
Så difor vil eg berre ønske dåke alle ei god natt.

Hasta luego!

IWALY!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar