torsdag 12. september 2013

Måtte nyse, havnet i sjøen. Hahahaha..........Vel, det er nok ikkje noko å le av. Det var blodig alvor for mannen det gjaldt, men likevel.
Det er ikkje berre berre å nyse kva tid som helst. Det er heller ikkje lett å halde kontrollen når du nys.
Klarar du å halde augene opne når du nys, er du god!

Eg vil tru at han fekk seg litt av eit sjokk. Først køyrer han heilt normalt på vegen. Så kjem det ein nys og plutseleg er han i havet. Heilt normalt liksom. Litt flaut vil eg tru.
"Den uheldige mannen" - Eg hugser eg song songen med dei minste på skulen her eit år. Dei syns så frykteleg synd på mannen at dei nesten tok til tårane. (Men så var han kanskje hakket meir uheldig enn denne karen og så endte jo det heile med giftarmål. Då kan ein jo ikkje klage!)

Derfor "bare må" du tømme hele chipsposen. Ein skulle tru at det handlar om sjølvkontroll, men det gjer det altså ikkje. Det er ei heilt anna årsak til at vi et opp heile posen. Eller heile sjokoladen, for den del. (Eg kjenner fleire slike folk.....som spiser ein heil stor sjokolade om dagen og som er bra avhengige av den.)

Hedonic hunger! Eg har aldri høyrt uttrykket før, men det er nett denne hungeren som er årsaka bak "fråtsinga". (Det norske ordet er faktisk så enkelt som "sug". Eit uttrykk vi aller fleste kjenner kjempegodt til.)
Hedonic......... Sulten som er vanskeleg å kontrollere. (Ja, det må den jo vere når såååå mange ikkje klarer å la vere.)
Vi snakkar kontroll gjennom kommunikasjon mellom hjernen og forføyelsessystemet (og allereie der datt eg ut.......)
Eg kan likevel forstå at dersom du har dårleg impulskontroll, vil det vere vansklegare å motstå freistnadar. (Kanskje ikkje så ulogisk samanheng der.)

No har eg prøvd å analysere meg sjølv eit par minuttar (for det er jo lett......hahahahah.) Prøvd å finne ut om impulsiviteten min handlar på ein slik måte at heile chipsposen går med i same gapet i løpet av kort tid.
Det er visst ikkje så lett å konkludere med noko som helst.
Er det snakk om popcorn, så er det eit håplaust tilfelle. Det er umogleg å spare på det og det må ikkje gå for mange dagane mellom kvar popcorn-etegilde. Slik er det berre.......
Chips, derimot, er vel ikkje så vanskeleg å halde seg unna.

Det kan nok vere ein føremon om ein et eit eple rett før butikkturen. Kanskje ein då ikkje kjenner suget så godt når ein går forbi chips-hyllene og lar vere å kjøpe. Chips........ I dag er vi internasjonale!

I denne byen skal det finnes flere spøkelser enn noe annet sted. Tallin, the city with the ghosts. Usj.... Ikkje akkurat ei overskrift som lokkar turistane dit. Eller? Kanskje det er nett det som skjer? Det kan jo virke motsatt, at folk faktisk søker litt spaning og då er jo dette eit supert tilbod.
Viss ikkje spøkelsar er nok spaning........
Sjølv kunne eg tenkt meg å besøke "The tower of London". Det spøker der også!

Tallin ligg i Estland, eit land med ei dramatisk historie. Ingen land har så få religiøse som i Estland, men spøkelser, ja det trur dei på! Hahahaha......... (Det fins sikkert eit par stykk her i bygda også. Så pass deg...)

Norske kvinners sexhemmeligheter. Ooooja, så fint å få vite at vi har våre hemmelegheiter. Kan nok vere litt greit å vite.
Løgner, lyster og fantasiar! Tja...... 2/3 av det kan vel sikkert stemme, men den siste tredjedelen får stå for andre si regning. Eg kan ikkje hugse at eg har ploppa ut med ei løgn når det kjem til sex.
(Men så seier jo statistikken av det er mange som "faker" orgasme, så det kan jo vere det dei siktar til. Eg "faker" aldri.)

Så måtte det sølvsagt vere ein video! Eg trykka på lenka for å finne ut kva lystene og fantasiene mine er, men der kunne eg ikkje lese eit einaste ord.
Noko film om temaet, trur eg kanskje at eg står over. Det får andre ta seg av.
Eg går sterkt ut ifrå at det er lettkledde kvinnfolk som har hovudrollene i videoen og eg kjente ikkje heilt behovet for å sjå lettkledde kvinnfolk. Då kan eg jo berre kle av meg sjølv! Hahahaha.........

Hoppet over døden. Går det an då? For då skal eg gjere det om eg får sjansen........
Meininga bak tittelen er nok ei heilt anna, men viss den kan misforstås, er den då god? I just wonder.

Jomfru Knutsen har arbeidd heile ettermiddagen og kvelden. Difor blei det så seint før skrivinga tok til og ergo kom leggetida så altfor raskt og innhenta ho. Det blir vel betre i morgon.
Senga lokkar, så då er det berre å sjå kva viljestyrke eg har. Kanskje det blir som med chipsposen................

Uansett, ha ei fantastisk god natt!
Hasta luego :=)

IWALY!!!!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar