tirsdag 20. juli 2010

Tysdag 20.juli.

Sommer, sommer og sol..... Hugser ikkje heilt kven det er som har ansvaret for den songen, men det hjelper uansett ikkje å gå og nynne på den. Har prøvd ein heil del gonger, men byrjer å bli meir schizofren av det. Først song, så sjølvsnakking for å få meg til å forstå at det er fånyttes..... Kor smart er ikkje det??
Det er liksom litt meir å finne på om godvèret er på vår side.

Om eg kjedar meg?? Tja, det burde eg vel svare nei på. Kva i alle dagar gjer eg her heime når eg har ferie?? Det er ingen andre enn meg sjølv eg kan takke for det! I utgangspunktet er det mange alternativ å velge imellom.
Har ikkje heilt skjønt det der med at sjølv om den eine arbeider, treng ikkje den andre vere heime. Kanskje av di det er litt meir tiltak å dra på eigenhand?
Jaja, no har eg bestemt meg for å gjere noko med det:=)
Eg har eit ståande tilbod om å dra inn i fjorden i morgon formiddag. Må verkeleg seie at eg har knallyst til det. Problemet er berre å kome seg ut att tidleg nok på fredag. Kanskje eg skal gjere som dei to frå Tsjekkia her om dagen?? Eg kan stille meg opp på kaia med tommelen opp:=) Spørs om det er nok trafikk der inne til at nokon vil oppdage meg.......

Trur likevel eg vel å ikkje vere heime. Dagane blir liksom litt for like. Med tanke på at det står ei hytte på andre sida som ein kjem seg til og frå når ein ønsker det, trur eg at eg tar med meg minstemann og drar på hytta. Så får ein håpe dyna ikkje er altfor varm og god ein onsdags morgon så ein får mesteparten av dagen med seg. Ikkje det at eg trur det blir bading på stranda:=)
Så om det er nokon som har seg ein liten rundttur i kommunen er det berre å stikke innom. Det er alltid koseleg med besøk!

Dagen i dag har eigentleg vore storveis. Når ein får høve til å utøve musikk i fleire timar, kan ein ikkje klage!! Eg for min del syns at det er det beste livet kan by på. (Å utøve musikk!). Eigentleg skulle ein ha øva eit par timar kvar dag, men slik er det ikkje......... For meg ville det ha vore det optimale av lykke!!!

There's a light, certain kind of light that never shone on me.
I want my life to be, to live with you........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar