lørdag 24. juli 2010

Laurdag 24.juli i Herrens år 2010!!

Jada jada.......trur det meste er jada, jada i dag. Til og med vèret er jada i dag. Fram med singlet og shorts!!! Delicious:=)
I går var det visst nysnø både i Stetinden og Prestinden! 23.juli for å vere heilt eksakt. Sånn eigentleg passa det litt bra, av di eg kvelden før lærte Steffen om nettopp vann (i væske-, fast- og flytandes form). Då blei det jo også nemnt korleis vannet blei til snø. Med skyane rundt begge fjelltoppane og nysnøen som låg der, ja, då fekk han sjå det heile i praksis. Så aldri så dumt at det ikkje er godt for noko:=)

I går var eg stupe trøtt, mildt sagt. Då er valgets kvaler om ein skal gidde å gå ut eller om ein skal berre gje blaffen og halde seg heime. Det er liksom anten eller. Med meg gjekk det visst rette vegen. Eg vakna då så visst til liv og det må vere lenge sidan eg skravla slik som i går. Trur kanskje eg var litt for ærleg innimellom også......Jaja, det skal ein jo eigentleg vere uansett, så... Det var riktig så koseleg:=) Det er alltid skøy å bli kjent med nye mennesker og treffe att gamle.
Tenk, då eg var tenåring såg eg skikkeleg opp til dei unge musikantane her i Kjøpsvik. Eg syns dei var så flinke og ikkje minst kjekke (enkelte av dei vel og merke....). No klimprar dei såvidt på gitarane sine medan det er eg som spelar:=) Det hadde eg aldri trudd den gong...... Uansett, det er hyggeleg å mimre med dei!!
Det er rart kor tidene endrar seg.

Akkurat no kom Einar inn døra. Ho Susana har vore heime i Barcelona ein tur og så har det seg slik at Steffen er fan av nettopp Barcelona (fotball). Dette syns faren til Susana er veldig kult, så derfor har Steffen fått Barcelonating av han. I fjor fekk han ein stor plakat med laget på. Tidlegare har han fått truser, shorts, skjorte, caps, sekk osv....... Så her i huset har vi masse utstyr frå den fronten (til Steffen si store begeistring).
Som eg sa kom akkurat Einar inn døra. Han har vore innom Susana og faren hadde også denne gongen sendt med noko til Steffen. Denne gongen fekk han ein megastor plakat med det spanske landslaget som vann VM. Det er ein liten gut er som er veldig klar på at den plakaten skal opp på veggen ved sidan av Barcelonaplakaten!!
I dag går han med fotballskjorta til Sør-Afrika, kjøpt i nettopp Sør-Afrika, Barcelonashorts, kjøpt i Spania og fått storplakat. Trur han er rimeleg nøgd, ja!!
Det er nokon som har det:=)

If I should stay.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar