fredag 30. juli 2010

It's Friday:=)

Jaja.....Har litt pause frå pianospelinga og surfer litt på nettet. Eg byrja å sakne pappa, og så googla eg han litt. Oppdaga at det var mange som har skrive masse positive kommentarar om han under fleire innlegg frå aviser osv..... Det er jo fint, då.
Lell, det var eigentleg noko anna eg skulle kommentere....... På gravstøtta hans har vi eit dikt som lyder: "Smerten nå er lykken som den gang var." Medan eg satt her og googla litt, søkte eg på akkurat dei orda. Eg hadde jo ei forventning om at det skulle kome opp mange fine dikt. Den gang ei......
"Og unn deg noe godt. Det har man fortjent når man har mensen! Lykke til! ....smerter bortsett fra en gang. Det var etter en angrepille.Men har jeg gått....."
Joda.......eg trykte riktignok ikkje på avansert søk, men forventa vel eit litt betre treff. Hehe...

Neste treff blei "Smerter i eggstokkområdet som stråler ut mot....osv..." Hmm!

Det var selvfølgelig mensen, angrepille og eggstokker eg hadde i tankane mine då eg søkte!! :=)

Det høyres sikkert ikkje så artig ut, men akkurat her og no medan eg les det og er "in the mood" for noko heilt anna.....så blei det berre så heilt feil at eg måtte flire.
Eg trur kanskje eg skal slutte av desse søka mine og heller øve litt meir.

Medan eg er på nettet har eg BeeGees over høytalarane. I stad spelte dei Massachusets. Eg veit ikkje heilt kva det er med den songen, men eg har alltid likt den. Han eine musikklæraren min på Nesna syns det var spesielt at eg likte den. Han såg ikkje heilt for seg at det var ein song som appelerte til mi aldersgruppe. Likevel.....Han syns då sjølvsagt at det var veldig bra! Så derfor laga vi eit opplegg på den:=)

Det blir ikkje noko Massachusets i kveld, men det blir masse anna fint!!

......You got a special place in my heart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar