torsdag 8. juli 2010

Går det an???

Hehe..... fekk melding frå miniamarulla i dag om at typen skulle ha total makeover sponsa av tv2 og at det skulle sendes direkte klokka åtte i kveld. Kva gjorde eg då?? Joda......I beste sendetid for opptakten til semifinalen mellom Spania og Tyskland, måtte eg overbevise mannfolka om at det var noko viktigare vi måtte sjå først!! Sidan eg er vant til å få viljen min, så blei det slik:=) Klokka åtte var eg kjempeklar foran skjermen. Eg blei ikkje skuffa, for på tv kom dei - heile familien.......
Eigentleg burde eg vel innrømme at eg holdt på å kvelast (av latter)!!! Det er altså ikkje grenser for kor vår kjære kjøpsviking klarer å stikke seg fram.
Uansett. då Ole kom nystasja fram i slutten programmet, ja, då var det klart ei forbetring. Det såg og ut som fruen var bra nøgd......... Uavghengig av kva ein meiner om slikt er det jo litt skøy å sjå kjenningar på skjermen. Kor stor er sjansen for det???? (Om ein ser bort ifrå at ein kjem frå Kvinnherad som har avla mange kjendisar, då. Det skjer ofte at eg seier "Han der kjenner eg godt!").

I dag burde eigentleg overskrifta ha vore "La regnet øse ned..."!!! Det var ikkje gøy å vakne til det drittvèret som har vore i dag. Det er så kjedeleg, for då begrenser aktivitetane seg sjølv. Det er lett for at det blir sentergåing slike dagar.... No i kveld har det ikkje vore så dårleg vèr, så vi håper på godt køyrevèr i morgon. Det er på tide å vende nasen riktig veg:=)

Eg har vore ganske ovenpå desse dagane av di ingen har klart å slå meg i "Fire på rad". Eg har ein eigen forkjærleik for akkurat det spelet, så følgeleg har eg opparbeidd meg litt føremoner på det området. I kveld fann vi ut at vi måtte spele noko anna, så eg og mamma hamna foran sjakkbrettet. Sjakk er jo også veldig gøy å spele. Vi vann kvar vår gong, noko som kanskje er like greit med tanke på at eg ikkje er verdens beste "tapar".....
Berre så synd at eg har sjakkbrett heime, men ingen motspelar...:(

Trur kanskje ikkje at eg skal nemne korleis det har vore i stua her i kveld (med tanke på fotballkampen). Lydane og energien går rett og slett ikkje an å skildre. Det likaste vil vere å berre seie god natt og håpe på ein fin dag i morgon.
Det eg kan seie er at alle var nøgde med sluttresultatet:=)

On the road again......:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar