søndag 2. februar 2014

Derfor tror han du er keen. Venleik og seksuell interesse er gjerne to ord av same meining om du har ein manns hovud. (Thihihii……) Slik er det berre. Kvifor, kan eg ikkje svare på, men det er nok berre slik at det er medfødt.
Venleik er nok ikkje det same som flørt, men kan oppfattast slik av enkelte. (Og der modererer visst jomfrua seg i og med ho ikkje inkluderer alle menn i det lenger, men avgrensar det til å gjelde enkelte. Berre så det er sagt…..enkelte kan også bety mange!)

Alt handlar nok draumar og fantasiar. Ønsket om å bli likt. Dersom vi likar eit menneske, er det jo naturleg at vi ønsker å bli likt attende. Då er det ikkje måte på kor mykje positivt vi kan tolke ut av eit blikk, ei berøring, eit ord…..you name it.
Medan tolkinga pågår, tenker den andre på null og niks. Han/ho er berre vanleg hyggeleg og blir gjenstand for analyse.
At det gjeld menn i større grad enn kvinner, heng nok saman med at det forventes at det er mannen som skal ta initiativ. Ergo er det dei som får den største fallhøgda og så må vere villig til å ta den sjansen. (Vi kvinner elsker å spele kostbar.)
Så i og med at menn er dei som mest tar initiativ, er det nærliggande å tru at mange kvinner ser på menn som innbilske.

No er det eingong slik at det er ikkje vi kvinner som har ansvaret for at det er slik Det får menna stå for sjølv. Det må jo sjølvsagt vere lov til å vere hyggeleg og venleg. Blid og imøtekommande……utan at det skal bli misoppfatta. Og det med klede………
Likevel fins dei menna som skuldar på kvinnene. Skuldar på kleda deira og ellers blikka osv… Dei har seg sjølv å takke.
At menn innbiller seg enkelte ting, er ikkje noko vi kan gjere noko med. Ikkje viss ikkje alle meiner vi skal kle oss som nonnene og rett og slett dekke oss heilt til.
No er det vel ikkje så stor sjanse for at nokon treffer på meg i så veldig lårkort kjørt, eller noko i den retninga……… Det kan jo vere artig å gje det eit forsøk, men eg trur eg står over. (Både for min eigen del og alle andre!) Hahaha……

Nå skal du droppe bh-en. Det er då eg skriv LOL. Kutte ut bh-en? Alt for å vere moteriktig, altså! Jaja, då blir det ikkje fleire joggeturar på denne knetta! Hehe…..
Nei, det er vel aller helst snakk om når ein skal kle seg i finstasen.

Frå hausten av skal kjolane ha v-utringing som går lengre ned. Forbi kløfta og ergo er det ikkje mogleg å ha bh utan at den vises, og då blir jo ikkje kjolen så fin som den skal vere.
Vel, det siste kan diskuterast. Kva er best? Ein bh som vises, eller hengepupper som disser innanfor kjolen så alt for langt nede? Your choice…… Eg trur eg går for bh-en.
For å vere litt meir korrekt……. Eg vel bh-en pluss ein kjole der v-utringinga ikkje er heilt nede på magen. Soory, men moteindustrien er ikkje så "important" for meg, så eg overlever det nok glatt.

En av tjue svidler på trygden. Oi….Det var eit høgt tal! Ein av tjue blir i mitt hovud det same som 5%. Ikkje skjønner eg at dei tør, for blir du oppdaga, reknar eg med at det vankar ei stor bot. Berre i fjor anmeldte NAV heile 1318 personar for svindel. (Og det er berre dei som er blitt ferska.) Så sånn sett kan det jo hende at talet er enno høgare.
Velferdssystemet vårt er basert på tillit, men det kansjå ut som at ikkje alle er tilliten verdig. Økonomisk kriminalitet! Misbruk av fellesskapets midlar! Det er nok snakk om store beløp kvart einaste år.

Det er no eingong slik at dei systema som lar seg svindle, blir svindla.
Når det er såpass mange som svindlar, må det jo bety at mentaliteten i forhold til dette seier at det er greit. Det er greit å lure staten.
Det er nesten som det er allment akseptert. Og, ja, eg veit det er mange som rystes over at enkelte er slu no til å gjere det, men likevel trur eg det er mange som rett og slett ikkje bryr seg. Dei veit at naboen fuskar, men dei blandar seg ikkje inn. Tenker berre at det blir deira problem om dei blitt tatt.

Ein av tjue…….. At dei tør.
Viss eg kjenner nokon som snyltar på den måten, trur eg nesten at eg aller helst ikkje vil vite om det. Så slepp eg å meine noko om det. I og med at talet er så høgt, så er vel faren ganske stor for at eg kjenner fleire.
Det er berre å ta noko så enkelt som dagpengar. Eg veit frå tidlegare at folk var så nøgd med å få dagpengar at dei ikkje ønska å jobbe. Kvifor jobbe når ein kunne ha fritt heile tida og samtidig få pengar inn på kontoen.
Sjølv om reglane seier at du mistar retten til dagpengar om du takkar nei til arbeid, er det fleire som slepp unna.
I tillegg skjer det jo at dersom du blir arbeidsledig, kan du tene meir på å få arbeidsløysetrygd enn å jobbe som ufaglært rundt om. Då vel du jo å la vere å arbeide……..Det er slik systemet er…..Til føremon for enkelte, alt anna for andre. Det er lett å skulde på systemet.

Nei, det er ny arbeidsuke straks……. Då er det vel på tide å ta turen inn på rettrommet for natta. Du får ha ein fortsatt fin kveld, eller god natt om du er på tur i seng.
Denne knetta har vore litt utspekulert i helga og har på bakgrunn av det fått seg nokre gode latrar!! (Ein god latter forlenger livet, og eg har hatt fleire av dei!) Bøllefrø er vel eit rett ord i så måte, men no blir det vel nokre dagar til neste sprell. Kven som kan forvente å bli utsatt for noko…….tja, det attstår å sjå!
Ha ei god natt!

Hasta mañana!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar