onsdag 12. februar 2014

Dagens komiske!! Hahahhaa….. ….Eller det er jo eigentleg ikkje komisk, men trasig. Det er dumt, farleg og ein heil haug med andre adjektiv som passar inn. Likevel…..om ein klarar å sjå forbi alt det der. Forbi det moralske osv osv………så er det faktisk litt komisk.
Eg snakkar om tiåringen som stakk av med bilen til foreldra. Ei sak sikkert dei fleste har fått med seg.

Det er sikkert ikkje greit å vere forelder til ein som står opp nattestid og gjer ulike ting. Hadde det vore meg, hadde eg engsta meg ihel. (Noko sikkert dei også gjer.)
Når ein går til dei skritta at ein låser av store delar av huset, slik at ein berre kan røre seg mellom soveromma og toalettet, er det nok bra ille. Så ergo er dette ei sak ein eigentleg ikkje bør "spøke" med. Likevel, det er komen eindel utsagn i denne samanhengen, og dei er berre så "herleg" at det ikkje går an å la vere å kommentere det. Slik er det berre.

Å vakne om morgonen og faktisk tru at borna dine er kidnappa…….. Kva er vel verre enn det? Neppe så mykje……
Når du då får beskjed om at borna dine er funnen like heil som før, er det ikkje så nøye kva dei har gjort…..for dei er trass alt i live. Det er det som gjeld og det er den tanken ein gjerne får når ein har vore så redd som blant anna dette foreldreparet må ha vore. Tanken på at borna er kidnappa………
Å tru at gutungen har tatt lillesøstra med seg på ein køyretur er nok det siste ein trur. Kanskje ikkje så rart?

Det som er så "herleg" komisk med denne saka, er at sjølv då han blei stoppa, var han kok roleg. Å tru at du kan klare å overbevise ein vaksen mann om at du er vaksen (i ein alder av 10 år) og finne på å seie at du er dverg…….?! Hahahaha……. Han er nok smart, ja definitivt, men likevel ikkje smart nok til å skjønne at ei slik setning som det vil rett og slett bli avslørt.
Han prøvde aldri å skjule handlinga. Han stod ved bilen og vinka og ba om hjelp til å få bilen som han hadde køyrt av veien med opp att. For så å skyulde på at han var på tur til besteforeldra og at førarkortet låg att heime. Hahahahaha……..snartenkt gut, med andre ord.

Å kome på at det fins noko som heiter dverg…………og samtidig spele "skodespelet" sitt så bra at han blei sint då han ikkje fekk den hjelpa han ønskte…….say no more. It made my day!

Joda, ein må jo seie det same som politiet……"galskap og farleg", men akkurat no - sånn litt på sida- også litt komisk!

Skal mannfolk ta oppvasken eller skifte dekk?  Hahahaha………Skifte dekk!! I alle fall om ein skal legge dei ulike undersøkingane som er på markedet til grunn. Då er svaret definitivt skifte dekk.

No er det ikkje så lenge sidan dette var ei stor sak i ei av hovudstadsavisene. No er den attende, berre at det er andre som står bak same "saka". (Temaet.) Det er eigentleg berre ei forkledning av eit anna tema. Temaet som har versert i størst grad av dei alle dei siste månadane, nemleg sex. Så kamuflasjen dei prøver på er nok ikkje særleg god. (Det er sikkert fleire enn denne jomfrua som har gjennomskoda dei!)

Kvinner tenner på maskulinitet. Tja, det kan nok sikkert stemme det……..Eg skal i alle fall ikkje protestere på det.
Uansett…….tidlegare har det vore forska på at ein får meir sex ved å skille menn og kvinner litt ifrå kvarandre når det gjeld kva syslar dei skal ha. No er det ei undersøking som seier noko anna. Den er overraskande på mange områder, og den seier at ein får betre sex om ein er meir likestilt. Altså………bør mannen både ta oppvasken og skifte dekk, og det same må jo då gjelde kvinna.
Hahahahahaha……… Då flirer eg!! Eg brukte å hjelpe mor mi med det då eg var tenåring, men det er nok slettes ingen som kjem til å sjå at eg skiftat dekk, nei. Då får dei i såfall oppleve noko som er særs unikt i dette livet, for det er så enkelt og greitt at det kjem ikkje til å skje! (Med mindre det er duka for konkurranse med stoooooor premie. Då slår jo konkurranseinstinktet inn….og det kan eg rett og slett ikkje hjelpe for. Det er ikkje eg som har sørga for dei her genene som ikkje er så glad i å tape…..)

Så kjem det beste! Vi nordmenn skil oss ut. Hahahah…….Som om eg ikkje har skjønna det for lenge sidan. Vi er og blir nokre rare dyr. Vi er ikkje som resten av verda. Slik er det berre, og vi lever godt med det.
Vi har visst eit meir liberalt og tolerant syn på seksualitet. Enkelte vil faktisk påstå at kvinners ønske om  å bli tilfredsstilt går hand i hand med ektefellen si vilje til å gjere husarbeid.
Korleis det igjen kan forklare kvifor menn som vasker oftare blir skilt, veit eg ikkje. Eller………tjoda, det seier seg vel sjølv?! Viss det ikkje er ei klar fordeling mellom kjønna når det gjeld husarbeid, vil det nok føre til eindel kranglar……….Så viss menn hadde holdt seg til desse dekka og kvinna til oppvasken, så hadde det kanskje vore håp?!
Seinast i dag var det ei som sa at ho saknar at ein mann er mann! Mandig!!!

Nei, det er vel på tide å finne seg sjølv. Etter på ha øva ein god del i dag, kjenner eg at det skal bli godt å få legge seg og sove. Så ha ei god natt!

Hasta mañana!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar