søndag 16. februar 2014

Så er helga over for denne gong. Vi er allereie komen så langt at vi er på tur inn i uke 9 i det nye året. Med andre ord går tida jaggu meg fort.
Det er OL, og i den norske leiren er det smøreteamet som får det største peset. Sjølv engasjerer eg meg ikkje noko særleg, men eg legg sjølvsagt merke til at det er mange ekspertar i dette landet. Til og med dei som knapt har hatt ski på føtene har ekstremt god peiling. Eg har ikkje talet på kor mange statusoppdateringar som dei siste dagane har omhandla at det er teit å skulde på smøringaav skia. Det er løparane det er noko galt med. Jaja……..Det kan jo hende det, men det er kanskje urpittelitt rart at det skjer med så mange på ein og same gong. Likevel…Kva veit vel eg?

Det eg veit, er at dei gongene det faktisk har vore løparane som har hatt skulda tidlegare, ja då har løparane faktisk sagt ting som "at i dag var jeg ikke god nok". Dei har sjeldan klaga på skia.
Så kan ein spørre seg om kvifor Northug sa at han hadde greie ski idag………… Skia hans blei ikkje slipa av det norske smøreteamet. Så alle dei som fekk skia slipa av troppen klaga, medan den einaste som ikkje hadde same førebuingar av sine ski som dei andre, gjekk bra.

Eg sa at eg ikkje har engasjert meg så mykje i det heile, og det stemmer. Det betyr ikkje at eg ikkje gjer meg nokre tankar om det. Det er imidlertid ikkje gjer, er å gå ut på nettet og tru at eg har så mykje peiling at eg kan be skigåarane slutte med å klage og heller innsjå at dei må skjerpe seg.
Så veit eg også at skia har mykje å seie for korleis det går. Det veit alle som har prøvd seg litt på ski.
Det er forskjell på kor mykje du kan slappe av innimellom om du har god glid eller mykje.
Vi såg sjølv at ein nordmann måtte stake i nedoverbakke. Då krever det veldig mykje meir av han for å vinne enn ein som har god glid. Punktum finale.

Menn og forhud. Dersom du ikkje er klar over det, eller om du faktisk lurar på det, så er det ei årsak til at gutar blir født med forhud. Guds skaparverk er nok ikkje tilfeldig, så det er nok ein grunn til at du ikkje skal kødde med det du har fått.

I dag er det slik at menn i hopetal, rundt om i verda, kvittar seg med denne huda som ligg folda rundt glansen på "hovudet" til guten/mannen. Huden som skal beskytte både mannen og kvinna. Ikkje minst kvinna………..(Det trur eg ikkje det er så mange som tenker over.) For kva har vel forhud med kvinnfolk å gjere? Svaret er enkelt. Eg kjem attende til det straks.

Forhuden har faktisk mange funksjonar. Det som er sjølvsagt, er at den beskytter penishovudet. Inga overrasking altså.
Fjernar du forhuden, fjerner du også følsomheita. Akkurat det er vel ikkje å trakte etter?
No er ikkje eg mann og difor ikkje uttale meg korleis menn har det under samleie, men mistar ein følsomheita, tja……….det seier no i alle fall litt.
Glansen er eit indre orga og indre organ "messer" ein ikkje med! Så å fjerne noko som skal dekke over det er vel det same som å gamble liitt. (Sjølv om det faktisk går bra med dei fleste.)
Stimulasjonen som framkalles under samleie uteblir utan fohud, og menn generelt ønsker å få orgasme. Ergo er det nett her kvinnfolket kjem inn i biletet. For det nett ho som må ta støyten for det heile.
Mannen må støte mykje hardare for å kjenne noko stimulans, noko som fører til smerte for kvinnene og dei blir i større grad fratatt sjansen til å få orgasme, dei også.

Hadde det vore meininga at menn ikkje skulle ha hatt forhud, hadde ei bore fødd utan. Dessutan har dei fleste andre pattedyra også forhud. (Som om menn er pattedyr. Thihihihihi……….)

Ha ein fortsatt fin kveld. Det er ikkje så mykje att av den, men so what? Det er vel berre å finne senga. Det blir nok ikkje så vanskeleg å finne den.
Sov godt!!

Hasta luego!

IWALY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar