tirsdag 4. februar 2014

Facebook feirer at dei er ti år. Det har dei tenkt å gjere i lag med "medlemmane". Del ditt dummeste facebook-øyeblikk med oss dersom du ikke syns det er for flaut. Hahahaha……. Eg kan nesten garantere at det er fleire som kjem til å hive seg på den bølgja. Eg er rett og slett ikkje i tvil. Høyr berre på denne statusen (som faktisk er reell!): Dusten jeg hadde et forhold til på si, fortalte kjæresten min at jeg var utro, og da ble kjæresten min forbanna på meg. Men det hadde han ingen grunn til, for den dusten jeg lå med har verdens minste p**k.
Jaja, eg vil tru at sidan dette er ein reell status, ja då er det vel også kjent kven som har skrive den. Så kor smart vedkommande er, eller ikkje, kan diskuterast. I alle fall ifølge mitt hovud, er dette å henge ut både "dusten" og seg sjølv!

Det seies jo også at Facebook er skuld i ein av fem skilsmisser. Det blir på ein måte samanlikna med eit leppestiftmerke på skjorta……..og leppestiftmerker er vel ikkje akkurat det som fell best i jorda til den betre halvdelen din?! Kanskje noko å tenke på?!
Ellers kan det jo virke som om at enkelte faktisk ikkje har forstått at "alle andre" faktisk kan sjå kva du skriv i statusane dine. Forklaringa til det ligg nok i det at dei ikkje har skjønna bæret av internett.
Så spørs det……….Kva har det å seie om andre les dei teite statusane?
Vel, det har vel skjedd meir enn ein gong at folk har mista jobben sin etter at dei har skjelt ut sjefen sin, eller dei har komen med rasistiske uttrykk osv……

Facebook er ein stad kor det er populært å legge ut bileter. Det er berre det at det er så mange som ikkje skjønner (eller faktisk ikkje bryr seg om det) at det ikkje er lov til å legge ut bilete av kven som helst. Dei taggar i veg……….
I og med at dei taggar deg, betyr det at du blir informert om det og samtidig har sjansen til å fjerne det om du ikkje likar det. Likevel, problemet er at det allereie er komen på nettet og kan ha blitt fanga opp at enkelte det aldri skulle ha blitt fanga opp av. Dessutan er rettigheitene til bileta plutseleg overtatt av Facebook.
Dette er nok noko ikkje  alle tenker på.

Så fins det dei som er så smart at dei sjukemeld seg og samtidig publiserer bileter av at dei pussar opp huset. Supersmart……….
At NAV brukar Facebook til å avsløre folk, er visst ikkje noko mange bekymrer seg for.
Det er nok ikkje så lurt å legge ut klinebileter av deg sjølv og bornefaren om du har overbevist NAV om at du er åleinemor.

Line var aldri den smarteste i sin ungdom, hun vil alltid bli husket for å ha trodd at mus blir til rotter når de blir stor. Hahahaha……….. Kanskje ikkje noko ein bør flire av, men det er nok ikkje så lett å la vere.
Denne statusen er jo eigentleg litt morosam, men samtidig er det jo litt håning bak den.

Det er som sagt opna for at ein kan dele sine mest dumme statusar no under markeringa av fylte ti år. Eg ser for meg at det kjem mange innslag, men kva eg syns om det….skal eg la vere å kommentere.
Det som er sikkert er at det vil dukke opp mykje "rart"!!!

Ha ein fin kveld!!

Hasta luego! :=)

IWALY!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar