torsdag 13. februar 2014

No trur eg rett og slett VG prøver å overgå seg sjølv! Ei av dei øverste sakene i dag er "Slik smaker årets matnyheter" og trur du ikkje det er den nye "Grandisen" og "brunost på tube" som er hovudfokuset?! Det har dei jo køyrt ei stor sak på for fleire uker sidan. (Det veit eg av di eg kommenterte det den gongen også - at eg ikkje likar tanken på at brunosten skal på tube. Prim…..liksom.) Jaja……. No når det er OL, er det vel ikkje så mykje anna som skjer i denne verda, for alle ser vel på skjermen døgeret rundt. Alle unntatt meg.

Noen bruker grøn te, andre prøver hemoroidekrem. Og der seier jomfrua ÆSJ! Det er snak om under augene og der har vel ikkje ein slik krem rett til å kreve sin plass?! Eller……?
Hovene auge og mørke ringer, liksom…….Joda, det gjer nok at du ser både eldre og trøyttare ut. Likevel…….
Ei eg kjenner, brukte å legge ei spiseskjei i kjøleskapet som ho pjåta under augene når det var behøveleg. Om det fungerte eller ikkje, veit eg ei, men det høyrtes mykje meir digg ut enn ein hemoroidekrem. Definitivt.
Då skal eg heller gå rundt med trøytte auge……..

Ei av årsakene til at mange ser hovne eller mørke ut under augene, er at dei får for mykje salt i seg når dei et på kvelden. Så ergo betyr det at ein bør ungå det.
Og ja, eg veit at hovedtyngda av årsakene ligg i det at ein legg seg for seint…….men det kan jo vere greit å ha noko anna å skulde på, så slepp ein å ha så dårleg samvit for at ein sit så lenge oppe på kveldane.
(Eg gløymte visst å nemne sukker. Det er vel inga tvil om at det er mange som goflar i seg litt av kvart innan kategorien snacks og anna godterier.)

Den der rumpesalva skal liksom få huden til å trekke seg saman. (Er det eit mål i seg sjølv og få samantrekt hud under augene? Blir ikkje det skrukkete?)

Ellers kan ein bruke dei følgande alternativa: hestekastanje-ekstrakt, ascophyyum og aspargopsis, hyaluronsyre, corallina officinalis, fraxinus, palmitoyl tetyrapeptide-7, dipeptid og lupinproteiner. 
Herregud og jessu fader!! Eg har dotte ut for lenge sidan. Kan dei ikkje norsk, dei som kjem med desse råda? Kva i alle dagar er corallina officinalis? Er det slik at ein berre går på eit apotek og ber om dette, eller selges det på coop´en, liksom?
Egsysn eg ser "trynet" på dei som jobbar der om eg spør etter akkurat det. For ikkje å snakke om fraxinus…….. (Eg trur nesten eg må teste det ut!)

Rumpekrem blir det i alle fall ikkje snakk om å ha under mine auge. Bom basta! OG er det no tilfeldigvis nokon av kjenningane mine som gjer seg nytte av dette rådet om å bruke denne kremen, ja då vil eg vitterleg ikkje vite om det.

Nei, hjernen heng ikkje heilt med i kveld, så det er på tide å la den få kvile. Dagen starta med ein brann som ikkje var brann og blei avslutta med musisering. Så først "ein god latter" og så hobby……. Skal ikkje klage der!
I morgon er det valentinesdag, fredag, helg osv……… Før den tid….sov godt!

Hasta luego!

IWALY!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar