onsdag 30. oktober 2013

Rema er i full kyllingkrangel. Då spør eg.... Korleis kranglar kyllingar?

Kuttet naboens trær - krevd for 90 000 kr. Ååååååå, kunne ikkje eg også ha hatt trær i hagen min, og så kunne eg ha hatt ein "tuillåt" nabo som såg sitt snitt til å rasere litt?
Hint, hint...... Eg har ei heggbær-busk som er rimeleg høg. (Eg kjem ikkje til å kreve meir enn 50 000.)

Dette er nordmenns feriefavoritt. Nå kan du reise hit 20 ganger i uka. Dårleg setning........igjen! Her er det snakk om dobbelbetydning.
Eg tvilar på at nokon reiser same staden sånn rundt rekna 3 gonger pr dag. I alle fall ikkje eg.
Likevel, det er jo det som står skrive. Det står at eg kan reise dit 20 gonger i uka.
Opnar eg saka, er eg ganske sikker på at det er snakk om 20 avgonger til den staden. MEN dei kan jo ikkje forvente at alle er like smart som eg!! Hahahahahaha.......

Jepp......Ving har 20 avgonger fordelt på 13 flyplassar. Framleis står det at EG kan reise så ofte. Eg veit ikkje korleis eg kan klonast og det er snakk om store distansar mellom dei ulike flyplassane.......Så at eg kan rekke alle 20 avgongane er å sikte litt vel høgt.

Rett skal vere rett!

Slik kler du deg som skandale-Miley på Halloween. Jaujau..... Veldig lårkort skjørt, bh, lave sko, leppestift og smykker. Verkeleg noko å trakte etter.
Eg trur jaggu meg at eg må ut å gå Halloween i morgon kveld. Jomfru Knutsen i lårkort og bh. For eit nydeleg syn det må bli! Eg ser det for meg.......
Eg trur det må x antal lag med leppestift på for å veie opp for dei plagga som då uteblir. Brrrrrr.......... (Det verste er vel at det sikkert finnes dei som har tenkt å prøve det ut. Reklame har sin påverknad på enkelte.....)

Så pass på. Kanskje du plutseleg får besøk av denne frøkna.

Eks- allsvenskan-spiller funnet halshugd. Kona fikk levert mannens hode i en ryggsekk. Æsj, kor kvalmt! At det går an......
Resten av kroppen? Den veit dei ikkje kor er.

Viss dei no må gravlegge eit hode.......

Norges bank mangler 155,5 millioner kroner i femtiører. Hahaha...... Så tilfeldig og kult at det skulle stå i avisa akkurat no. Eg har vore og tømt alle borna sine sparebøsser i dag. Det var eindel femtiører i dei alle.
No sit ikkje eg med 155, 5 millonar kroner i femtiører, men eg har no ein liten prosentandel.
Kanskje eg kan ta vare på dei og selge dei om nokre år?
Om eg i alle fall kunne få nok til å kjøpe meg ein is.........

Sånn eigentleg hadde eg tenkt å skrive litt om det å gruble. For vi grublar mykje! Alle og einkvar, utan unntak.
Det er ikkje måte på kva vi grublar på. Vi bruker så mykje energi på å gruble og akkurat no grublar eg valdsamt på kva det var med grublinga eg skulle skrive. Difor skal eg vente med det til i morgon og kanskje prøve å få ein litt artig vri på det heile. For det er mykje artig blant det vi grublar på.
Når eg i tillegg kan starte med å gruble på kva eg skal gruble over allereie no, har eg jo god tid på meg til å gruble.

Så for denne gong.... Ha ein strålande kveld og ei god natt! I desse elgtider.... Eg trur ikkje det hjelper å telle elg om du ikkje får sove. Hald deg til sauen viss du vil øyne eit håp.

Hasta luego!

IWALY!!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar