tirsdag 29. oktober 2013

Bil med åtteåring dundret inn i sportsbutikk. Sånn kan det gå. Politiet har gitt si forklaring på kva dei veit og ikkje veit. Ut frå dei opplysningane som dei gjer, forstår eg at ordet "dundre" har endra seg i det siste.
For meg betyr det at noko dundrar om det kjem i høg hastigheit rett i noko. I denne saka seier politiet at dei ikkje veit anna enn at bilen har trilla over parkeringsplassen og i butikken.
I bilen sat ein åtteåring, men dei veit ikkje kva rolle han har hatt i det heile.

No vises ikkje heile parkeringsplassen på biletet, men ut frå det eg kan sjå, er det ganske flatt ute. Då kan det stemme at ein bil "berre" har trilla. Likevel, når ein ser at bilen er hamna midt inne i butikken, kan ein forstå at begrepet "dundre" har blitt brukt. Det kan virke som om at den har dundra rett i.
Ryggande!

Med tanke på at føraren (som var inne og handla) er skråsikker på at handbrekket var av fordi bilen stod i gir, høyres det rart ut om bilen berre trilla.
Set du ein bil i gir, er det som oftast i første gir og då trillar den ikkje bakover. Hmm............ Det er nok nærliggande å tru at åtteåringen er delaktig.............

Viss bilen dundra, må vel nokon ha rørt noko og då vil vel plasseringa av gutungen vere av betydning. (Men så kan det jo vere at dei som såg det heile er stokke blind.)
Jaja, ein skal i såfall tidleg krøkes.

Gjør mannen din en tjeneste. Hahahahaha...... Her er det nokon som er desperat etter å selge. Dette er faktisk ein reklame som går på noko av det som fell mange menn tyngst for brystet.
Dei kjem i overgongsalderen og får litt problemar med å få herlegdomen sin stiv nok. (Det verste som kan skje for enkelte.)
Å oppdage at ein ikkje er like veril lenger og at ein faktisk eldes, er ikkje alltid like lett. Kven vil vel ikkje vere "tipp topp" lengst mogleg?!

Det er mangel på testosteron som gjer seg gjeldande. (Som om det var noko nytt.........)
Som vanleg er det ikkje verre enna t ein reklame for eit produkt kan vere det som skal til for å gje nytt livsmot til desse menna.
Ikkje berre det, men dei appellerer rett og slett til kvinnfolka! Kvinnfolka må ta ansvar og hjelpe mannen sin. Gje han lysta attende og få han til å føle seg "ung".

Yeah, right! Testomax! Det er namnet på vidundermiddelet som skal gje sexlysta ny gnist. Middelet som skal sørge for at den mannlege overgongsalderen skal gå smertefritt over.
Dei som står bak reklamen oppfordrar no kvinner til å bestille dette til mannen sin.
Som om det nokon gong ville skjedd med denne jomfrua. Testomax-produsentane ville ikkje akkurat gjort seg rik på denne knetta. Er det nokon som treng middelet, får dei jaggu eg kjøpe det sjølv.
Menn må då vel finne ut korleis dei vil takle overgongsalderen sjølv? Vi kvinner får vel sikkert nok å stri med i forhold til oss sjølv om vi ikkje i tillegg skal sy fleire puter under armane på menna.

Greit nok at vi "bossar" eindel, men når det kjem til "litjkaren" får dei ta ansvar sjølv. Anten vil dei, eller så vil dei ikkje. Enkelt og greit. Ingen døyr av det uansett........

61 år gamle Tor held seg ung og sprek. Han er fortsatt 27 år i hovudet. (Han er brukt i reklamen.)
Då vil eg berre seie at dersom produktet sørger for at du blir 27 år i hovudet, ja då burde ingen kjøpe det. Det fins mykje galskap i menn før fyllte 30 år, altså!! Berre sånn for å ha sagt det! Thihihihihi.......
Då har eg eit mykje betre alternativ til "behandling", men det trur eg at eg skal teie stilt om her.

Svenske som drepte egne barn trolig psykisk syk. Han sperra borna inne i ei hytte og tente på........ Jeeeeeezez! Har dei brukt all denne tida på å fastslå det? At han er psykisk sjuk......
Hallo, inegn foreldre gjer slikt utan at dei er psykisk sjuk. Det er jo noko som er riv ruskande galt inni hovudet til eit menneske idet det skjer ei slik handling. Akkurat det er no ikkje diskuterbart. Det er alt anna enn normalt.
Det som verre er, er at fleire av dei som gjer slikt ikkje kan fengslast av hensyn til helsa deira. I stadenfor skal samfunnet rundt gå å vere bekymra. (Men det er ei heilt anna sak.....)
Likevel, om du er ein kaldblodig bornemordar av natur eller om det er noko som "berre" skjer....... Det er like fullt ut noko som feile psyken.

Eg siktar til overskrifta og ordet "trolig"..........

Date-kveld........... Horne har verkeleg funne oppskrifta til eit lykkeleg ekteskap (der born er innblanda). Oppskrifta er ikkje oppbygd av hverken kveitemjøl eller sukker. Melis er søtt, men for å ta vare på den søte musikken må det andre klutar til.
Par må vie ein kveld i uka til seg sjølv, utan born!

Huitfeldt er ueinig. Ho vil heller ha lengre pappa-perm enn date-kveldar.

Ein ting er å gje råd om kva ein meiner kan vere bra. Ein annan ting er når desse to sakene blir satt opp mot einannan. Då er det nærliggande å tru at det skal innførast at dette er noko skal gjennomførast hos alle. (Noko eg ikkje i min villaste fantasi kan sjå for meg.)
Gleda i det heile må jo då vere at det er meininga at staten skal betale for det??? Eller....?
Betale for ei bornevakt, ein kveld i uka, året rundt. Det blir det jo arbeidsplassar av, så då blir det nesten som ein vinn-vinn-situasjon. Fleire folk i arbeid, liksom.
For eg reknar med at dei veit at folks pengebøker er ulik av innhald?!

Likevel, eg likar idèen. Eg er berre glad eg slepp å forhalde meg til både date-kveldar og pappa-perm (om ikkje eit under skjer - som for eks det gjorde for over 2000 år sidan).

Ei lita gåte......
Perog Jonas konkurrerer i samme 100-meter løp. Når Per passerer mållinjen, er Jonas kommet til 90-meter-merket. Per foreslår å løpe enda et løp, men denne gangen vil han starte 10 meter bak startlinjen. Alle andre omstendigheter vil være identiske. Vil Jonas vinne eller tape denne gangen?


Ha ein fin kveld! Hasta luego!

IWALY!!!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar