fredag 11. oktober 2013

Mann sovnet i fylla og våknet uten penis. Ingen vet hvor den tok veien. At det fins rare folk i Den dominikanske republikk, er vel ikkje til å unngå. Dei fins vel overalt i denne rare verda.
Likevel, det er ganske drastisk å miste sin lille kompis og ikkje ha den minste peiling på kor han har stukket av hen.
Berre det å unngå å merke at han blir borte, sånn heil utan vidare...........

Det er blitt spekulert i om det kan vere ein hund som har bitt av han herlegdomen sin, men sjølv betvilar offeret det.
Han ser meir på det som ein vekkelse og har av den grunn slutta å drikke alkohol.

Det må jo vere litt kjipt å få ein vekkelse på denne måten. Kva hjelper det å slutte med alkohol? Ikkje anna enn at han til eikvar tid har kontroll påseg sjølv......... Penisen kjem nok aldri til å dukke opp att og då kan ein jo berre konstatere at ein del av "kosen" med livet er borte! Synd for han.........

Mann satte penis fast i brødristeren sin. Brannvesenet måtte rykke ut. Jeeeeeszes, går det verkeleg an?
Er det berre penissaker i media i dag? (Bortsett frå dei meir triste...)
Tja, det er jo ein artikkel som heiter "Kan du finne deg selv?" Hahahaha....... Eg trur ikkje jomfru Knutsen skal trykke på den linken. Det kan jo vere stor sjanse for at ho finn seg sjølv og det er slett ikkje sikkert at DET er så bra! Eg tenker ho lar vere! Thihihi........

Sjokolade giver faste bryster. Jaja, eg skjønner at her er det berre å hive innpå. Kanskje eg kan klare å få "hengpuppan" litt lenger opp?! Det ville jo vore lykke! Haha....... Eg får ønske meg sjokolade av julenissen i år.
Eg skjønner ikkje kvifor han alltid sender meg ei sexy truse. I år skal eg verkeleg slå til og sende inn ønskeliste. Sjokolade!!

Eit lengre liv, slankare midje og auka sexlyst er visst også nokre av føremonene ved sjokolade. Kvifor har ingen fortalt meg det tidlegare?
Mørk sjokolade, vel og merke.

Blir frisk av å spise rått kjøtt. Fisj!! Om eg hadde vore nøydd til det av helsemessige årsaker, så hadde eg likevel valgt å ikkje gjere det.
Kva er vel meir kvalmt enn å spise rått kjøtt? Aldri i verda om det hadde vore eit alternativ.
Likevel skjer det! Eit bilete av "blodige" tenner vitnar om det heile. Eg seier berre æsj!

Det kunne jo vore interessant å sjå kor mange som eigentleg ville hertes å spise rått kjøtt fleire gonger i uka. Nokon ville sikkert ha svart ja, men eg vel å tru at dei fleste ville svart nei.
Det trur eg til trass for at uendeleg mange legg ut bilete av sushi og anna rå fiskemat som skal fortærast og som i deira auge visstnok er det same som delikatesse!

Michael Douglas løy om kreften. Ei tåpeleg overskrift som også lyg. Eller...........Han laug jo, men dog ikkje på ein slik måte som overskrifta indikerer.

Då eg las overskrifta, tenkte eg umiddelbart at han gjekk ut og sa at han hadde kreft og at det no viser seg at han berre laug om det.
Så tenkte eg kor teit det var.... Kven er verkeleg så dum at han "spøker" med slikt?
Ein seier liksom ikkje at ein har kreft viss ein ikkje har det. Det er i såfall heilt uforståeleg viss nokon kan finne på slikt.

Så opna eg saka........ Svartens journalist som klarte å lure meg. Journalisten som oppnådde akkurat det han ville. (Eg berre antar at det er ein mann.)
Han tener sikkert pengar ettter kor mange treff saka får. Ikkje at eg veit akkurat det, men eg går sterkt ut ifrå det. Ellers hadde han vel valgt ei meir treffande overskrift.

Douglas hadde kreft, han. Berre ikkje i halsen, men tunga.
For meg betyr det ingenting om det var i halsen eller tunga. Kreft er kreft og er like ille uansett kor den er i kroppen.
Hadde eg visst at det berre var ei lita korrigering, hadde eg aldri opna saka. Det er vel nett det denne journalisten veit...........og dersom han tener pengar på kvart treff saka får, så er han jo forsåvidt smart. Smart, joda........men også provoserande ille. (Det er vel strengt tatt ikkje noko nytt at denne knetta har ein viss tendens til å irritere seg over journalistar.)

Informasjon om Douglas er for meg like viktig som lakrispipa.
Når lakrispipa er det som får merksemd når ei ny regjering skal dannes, ja då seier det litt.

Sjekk hvilken vin kjendisene drikker. Dette må jo berre vere dagens sak! Kva er vel meir viktig enn det? Kjendisane har garantert mykje meir peiling på god vin enn det du og eg har. Om vi veit kva vin dei drikk, kan vi bli betre vinkjennarar. Då hjelper det ikkje om vi syns vinen er elendig. For har først ein kjendis sagt at den er god, må vi berre godta det. Dei er jo trass alt høgare oppe på stråa. Slik er det berre.
My ass.........

Nei, jomfru Knutsen har vore og bada i nokre timar i dag og sjølv om eg ikkje tok meg heilt ut i svømmetakas land, så kjenner eg at svevnen ikkje er så langt unna.
Også der var det "ting" som irriterte. Til og med meir enn dårlege journalistar!

No er det slik at eg ikkje bryr meg så veldig masse om det er eit par som klinar litt. Det er vel meir normalt enn unormalt. Likevel, ein eller annan stad bør det vere ei moralsk grense.
I dag gjekk eg faktisk i frå basseng til basseng, berre for å slippe det å vere vitne til at to stykk skulle spise kvaradre (nesten bokstaveleg tala).
Trur du søren meg klype ikkje at dei kom etter til dei nye bassenga ein gjekk til? Siste gongen eg reiste meg og forlot eit basseng, utbraut eg høgt nok til at dei skulle høyre det: Fy flate, det er så kleint at enkelte spis kvarandre opp utan å ta omsyn til borna og oss andre rundt om. Fysj så ekkelt! Eg går i protest mot sånn heslig klining!
Dei fekk det heldigvis med seg.

Begeret rant over då dei tok munnen til kvarandre og prøvde å opne dei mest mogleg for å sjå kven som kunne få tunga lengst ned i halsen på den andre. Det blei berre kvalmt.

Når til og meg EG reagerer,ja då må det vere kleint!!
Så det så!

No er det natta og skjønnheitssvevn. Eg må drøyme meg opp på om eg skal kjøpe slagverk eller ikkje imorgon.
Eg har studert eit elektrisk slagverk og det verkar veldig freistande.
Ei elles så impulsiv Knutsen, har i dag hatt pittelitt vit og tatt avgjerdsla om å vente til i morgon.
(Kanskje eg heller sover på meg ein kontrabass?! Hahahaha........)

Ha ei fortreffeleg natt og sov aldeles godt!

Hasta luego!!

IWALY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar