søndag 13. januar 2013

Så er denne uka over. For denne knetta blei den avslutta med ein flott bytur "sørover". Dog ikkje så langt sør...... Det har blitt arrangert KM på Fauske i helga og Steffen og søskenborna har vore ivrige deltakarar under det heile.
Vi vaksne var nok deltakande, vi også, men kan diverre ikkje skryte på oss noko anna enn å vere heiagjeng.
Lykken var at eg ikkje trengte å smøre ei einaste ski! Lykke må vere å ha ein storebror som tar seg av slikt!! :=)

Helga er som sagt over og eg har inntatt mi faste stilling som langflat padde i sofaen, i håp om at andre skal skjønne heilt av seg sjølv at om eg ikkje skal døy av sult eller andre ting som kan true eit menneske, så bør det snart stå litt luksus ved sidan av meg på bordet. Aller helst noko varmt!!
Neida, eg er ikkje storforlangande, berre tenker fornuftig....... Eg veit at eg ikkje kjem til å løfte meg opp av sofaen før eg MÅ og då kan det vere for seint. Så ergo må nokon andre trø til!! Nemlig!! :=)

Hahahahaha.......... Jomfrua berre jåssar! (Men det forstod du sikkert?!) Eg trur likevel eg skal prøve meg. Litt smisking må jo vere lov. Kan jo starte med eggkoking........
Det verste er at eg i dette sekund akkurat har gjennomført spørsmålet og no raslar det i kasserollene. To egg til meg!! Hahahaha........ Det funka, faktisk!!
Lurar på om eg skal driste meg til å utvide spørsmålet endå meir???? Må jo flyte på den gode bølgja!!

Skremmer McDonaldsansatte med "tom" bil. Faktisk noko eg kan vere truande til å delta på om eg hadde fått sjansen. Til å lure, ikkje bli lurt, berre så det er poengtert!!
Eg har no gjort mine sprell opp igjennom tidene, så eg lyg jo visst eg seier at eg ikkje ler når eg les om dei som er blitt lura. Berre så synd det ikkje var min idè!! :=)

Eg vil jo påstå at mannen bak det heile er rimeleg smart som har forstått at han kan kle seg ut som eit bilsete. Det er jo genialt!!
Ikkje veit eg korleis eg hadde reagert om eg hadde sett ein "førarlaus" bil kome køyrande,......... Ein reaksjon ville det nok blitt!!

Tabberanerne låste seg inne. Smart..............

Dette synet kan møte deg på t-banen i dag. Biletet viser ei heil vogn full av lårkorte kvinner.
Med andre ord må det vere ekstra stas å vere konduktør og kontrollør i dag!!
Og så tok jomfrua totalt feil! Eg antok at det var kvinnfolk på biletet. Overkroppane vistes ikkje. (Hmm.......bekymringsverdig at eg ikkje ser forskjell på ein mannelegg og ein kvinnelegg!!)
60 land deltar på "Nå går det på buksa løs-dagen.
Sidan 2002, då det heile starta i New Tork, har det vore ein eigen bukselaus-dag kvart år.
Om det fins ein logikk bak det?? Don't ask me!!

Undertøy og jakke som einaste klede ein vinterkald januardag?? Til og med eg ville sagt nei til det. Då er det ille!!
Då hadde eg berre droppa heile t-baneturen. "Fryse av seg balla", liksom........ Eg er glad eg ikkje er gut!

Eit av krava for å delta er at du må kunne halde deg alvorleg. Du må opptre heilt naturleg som om at du ikkje gjer noko rart i det heile. Jaja......... Det er vel no vi skal rope "Ja til t-bane i Kjøpsvik"!!

Slik får du en flatere mage. Jeeeezes! At dei ikkje gjer meg opp?? Uthaldande er dei! Det skal dei ha........ Flatare mage-reklamar dukkar opp i eininga på skjermen min, men det nyttar visst ikkje å ignorere dei.
Så det er slik Vg tener pengane sine. På magereklamar. Godt å vite! Eg trur eg hoppar like lett over den som sist gong. Kanskje den er borte om nokre månadar. Eller?? Då kjem jo sommarsesongen! Magereklame er komen for å bli, året rundt.........
Eg trur eg går og tar meg ei cola, sånn berre for å protestere litt.

Dessutan har eg sett Kon-Tiki i kveld. Der var det mange flotte(!!!!) magar. Sixpack og greier....... Eg trur kanskje dei må ha studert dei same reklamane som kjem opp hos meg.
Så verst er det heller ikkje at det tidlagare stod følgande på framsida til papirutgåva som Vg har: Få flat mage på 16 minuttar! Hahahahahaha......... Steike, dei er bra godtruande dei som tar det for god fisk. (Og ein ting er sikkert. Eg kan banne på at dei fins dei som gjorde det!)

No skal no berre desse Kon-Tiki-karane ha sine sixpack. Jomfru Knutsen er over hodet ikkje interresert. Dei manglar karisma!! Og det er berre EIN karisma som fungerer.

Anonyme påstander: Berusede sykepleiere beordres på jobb i drosje. Anonyme påstander har vel ofte vist seg å ikkje alltid stemme. Hadde eg blitt beordra berusa på arbeid, hadde eg vel ikkje vore redd for å stått fram om det?! I alle fall ikkej i eit yrke der ein arbeider med medisinar og menneske.
Vel, det i utgongspunktet ingenting som sjokkerer lengre, så eg skal ikkje påstå at det er usannsynleg. Det høyres berre teit ut.
Så spørs det om det er snakk om eitt glas raudvin tidlegare på kvelden det gjeld, eller om berusa faktisk betyr berusa.

Nei, jomfrua er i alle høve alt anna enn rusa. I alle fall ikkje på alkohol. Kanskje på noko anna??
Det er i alle fall på tide å finne dyna. Augene har ikkje så alt for lyst til å halde ut så mykje meire. No vil dei ha ein etterlengta pause! Så då er det vel berre å adlyde?
Jepp........ :=)
Så ha ei god natt, kor enn du er i denne verda. Eller kanskje ikkje...... Er du no så langt unna at det gryr av dag, så får eg vel heller ønske deg ein fortreffeleg dag!
Så håper eg at eg får ein fantastisk fin dag i morgon fylt med............bla, bla, bla..........

Hasta luego! :=)

IWALY!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar