onsdag 16. januar 2013

Ein herleg dag!



Dette "snusket" og mora har hatt ein herleg ettermiddag/kveld i Ballangen. Det er eit utroleg flott område dei har der og så er det verkeleg eit venleg "folkeslag"!!
Det er absolutt sikkert at dette skal gjerast fleire gonger. Ingen tvil om det!
For ein "liten" gut på åtte, var det full tenning på motivasjonssida å få lov til å gå i eit slikt område.
Så som dåke sikkert skjønner, har denne knetta hatt ein kjempefin ettermiddag/kveld. Kvalitetstid!!!
 
Ein stykk sliten gut slukna raskt på puta medan mora slappar av i sofaen med noko så spanande som denne smekre minipc'n i mangel på noko betre å gjere.
Eg lyg sjølvsagt om eg seier at det ikkje er deileg. For det er det. Så her skal eg halde meg til dyna ropar kom.
 
"Slemme-Tor" om idoljuryen: Firehodet kosedyr. Hahahahaha........ Det tok ikkje lange tida før media fekk publisert meininga hans på nettet. Akkurat som om det ikkje var lett å forutsjå?!!
 
Ein kan seie kva ein vil om dommerane, men kveldens episode av Idol var gøy!! (Den delen eg fekk med meg i og med at eg var seint heime frå skituren). Kor mykje songkvalitet det var, kan diskuterast, men eg trur ikkje målet til TV2 kan ha vore det akkurat i kveld. For det var mange "rare" innslag dei viste og på same måte som juryen mora seg, mora vi oss også!
Det heiter at ein kan le av eller med ein person. Kva det var vi gjorde under programmet skal vere usagt. Eg trur kanskje eg ikkje veit det sjølv eingong! :=)
 
Uansett, Tor Milde fryktar at årets Idol blir keisamt!! Dommarane var einige i alt. Noko som slett ikkje er vanleg.
Vel, det har no berre vore sendt ein einaste episode. Det hardnar seg vel til etterkvart.
Kor det der kosedyret kjem inn i biletet, veit eg ikkje.......... Det kjem kanskje av einigheita til dommerane??
Tvilar i alle fall på at dei koser med kvarandre!! :=)
 
Forskerne klør seg i hodet. Fant rar "blomst" på Mars. Tja det er vel ikkje verre at det er ein som har pissa på sin ferd der oppe og at det no har blitt eit resultat av det?? Kven veit??
EG kjem i alle høve ikkje til å klø meg i skolten av den grunn. Blome eller ikkje blome. Eg skal aldri setje moin fot på Mars og ei heller aldri bu der, så det speler inga rolle.
 
Med lita skrift står det: "Hva tror DU at det er?" Nei, sei det?! Eg tvilar på at desse forskarane gidd å bry seg med kva ei ung jomfru skulle meine om temaet. Eg kan jo sjølvsagt driste meg til å kome med eit par eksempel, men eg trur eg lar vere.
 
Skal bruke storebrors truser. Tusen hjarteleg takk for den opplysninga!! Ei opplysning vi verkeleg lengta etter å få høyre.
Det er lillebroren til Didrik Sollie Tangen som skal opptre i MGP på laurdag. No kan det virke som om at han skal bruke trusene til broren.
Eg reknar med at det ligg litt  songstemme gøymt i trusene, så då er dei vel meint til å hjelpe han opp og fram.........
Nei, ei slik setning vil vi aller helst ikkje sjå! For min del må han berre bruke kven som helst sine truser, men alle oss andre treng ikkje å bli informert om det.
Skal han bruke mi truse, kan det vere greit at eg beit om det, men så langt har eg ikkje høyrt eit einaste ord frå "lillebror".
Lykke til med songen!
 
Jeg ble overrasket over hele kroppen da jeg var forelsket. Jaha...? Overrasket over hele kroppen? Kva i alle dagar betyr det, då?? At ho får sine naturlege reaksjonar av å vere med han ho likar??
Jaja, ho var i alle fall rusa då ho skreiv Grand Prix-låta, så då attstår det å sjå om vi kan få eit lite hint ved å lytte til låta!
For min del er det ingenting som overraskar meg........
 
Fra puppeskrekk til kjærlig snikmorder. Kjærleg snikmordar?? Går det an? Hjelpes meg. Kan nokon fortelje meg korleis ein snikmordar kan definerast som kjærleg?
Kanskje han kjem med uttrykket "søta" til offeret før han trekk av? Kven veit??
Rar setning!!!
 
Nei, det mest midnatt og eg kjenner det i augelokka. Det er berre å satse på at all den friske lufta og trimmen gjer sitt til at dette blir ei knakande god natt!
I alle fall......... Sov godt!! :=)
 
Hasta mañana! :=)
 
I dropped a tear in the ocean. The day you find it, will be the day I will stop missing you.
 
 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar