tirsdag 14. mai 2013

Steroider gjorde at penisen krympet. Likevel var Rod Stewart avhengig i flere år. Viss ikkje den siste setningen set menn i bås, så veit ikkje eg! Likevel........står det.
Sjølv om penisen krympa, tok han stoff. Tenk det! Kva mann er det som utset "dicken" sin for det, liksom? Penisen som er det viktigaste for dei fleste menn (kan det virke som....)

Rod Stewart er vel ikkje den som har hatt det enklast i livet, til trass for at han er god for ein heil del pengar.
Det betyr vel med enklare ord at pengar ikkje er alt. Pengar kan ikkje gjere eit menneske lykkeleg, med mindre det viktigaste ligg i botnen.

Stewart har vore gjennom to skilsmisser og adoptert bort eit born, noko eg trur ikkje kan vere lett for ein forelder å gjere. I tillegg var han avhengig av steroider i lang tid.
Steroider av ein årsak som ikkje heilt held mål. Eller? Kanskje med tanke på kva han har levd av....... Det er likevel ikkje lett å kjøpe argumentet om at dersom han tok steroider foran konsertane, så ville det kome stemmebanda hans til gode. Det lindra skadar.

Den gong var dermed stemmen viktigare enn penisen. Han berre gjorde det han måtte for å halde showet sitt igong. Joda.......
Med tanke på at steroider gjer deg både feit og oppblåst, søvnlaus og irritert, kan ein vel kanskje sjå på nettd et stoffet som det verste narkotiske stoffet i verda. I alle fall om vi skal ta Rod Stewart sjølv på ordet.

Stewart har i stor grad slutta med stoffet, men har innrømma at han, dersom han har periodar der han slit, enno tar litt steroider.
Er det rart han har hes stemme?

Om penisen no har funne attende til sin normale opprinnelse når det kjem til storleik, seier han ingenting om. Det må vi berre gå rundt og lure på.
Ikkje det at det betyr så mykje. Det er vel aller helst ingen av oss som skal i buksa på akkurat han......

Jaja........ Eg er berre glad eg ikkje er mann!
Ha ei god natt!

Hasta mañana!

IWALY!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar