tirsdag 14. mai 2013

Måtte avbryte flyturen da kvinnen nektet å slutte å synge "I will always love you". Jaja, så har ho vel anten kjærleikssorg eller så er ho svært så lykkeleg. Det er liksom eitt av to........
Så i stadenfor å spekulere i det eine eller det andre (for då blir det det andre), så får eg vel heller sjå til å opne saka og sjå kva det gjeld.

Det var ikkje berre berre då kvinna insisterte på å synge denne skjærande og langt frå klokkeklare versjonen av låta. 
Ikkje berre ein og to gongar, men om att og om att. 
Som vanleg skjer ting når eg ikkje er tilstades........ Det skjer aldri der EG er. (Kanskje like greit?!)

Det beste ved det heile var at sjølv om politiet satte handjern på ho, ja så fortsatte ho berre å synge på denne låta.
Så spørs det om Dolly Parton (som skreiv den opprinnelege låta) syns det er så kult at songen hennar blir brukt på denne måten.
Eg syns det freista med å prøve.(Å synge om att og om att på flyet). Berre det at eg ville ha venta til flyet hadde flydd såpass langt at dei ikkje ville snudd for å få meg av flyet!! Hahahaha.....

Kva skjebnen hennar blei? Tja..... Ho må vel rekne med at det vil bli vanskeleg å få bestilt seg flybillettar framover. Litt synd for ho om ho planlegg ein lengre utanlandstur og ikkje kjem seg frå A til Å.

Fire av ti sykemeldinger skyldes "slapphet/trøtthet". Fire av ti? Oi, det var eit  høgt tal. 
Eg vil tru det er grunn til bekymring om dette attspeiler dei norske innbyggjarane. 

Sofaen ein feinde............. Ikkje bra om det er blitt slik. 

Som vanleg har eit innslag som denne saka engasjert eit hopetal av meiningsytringar blant lesarane. Enkelte som kritiserer dei som legg seg for lett heime, medan andre tar seg nær av det heile og argumenterer hardt for at det faktisk kan vere slik at dei er alvorleg sjuke. 
At teksten kanskje er meint for å provosere, tja det er det ingen som klarer å avsløre.
(Så då er vel alt ved det normale......)

Joda, det er sikkert dei som har ein alvorleg lidelse. Det er sikert ikkje berre "slaskar" som legg seg heime Det er berre det at det ikkje er det som er sakas kjerne. Den er meir det som går på at det faktisk er ei kraftig auking i antal personar som legg seg heime og at det er bekymringsverdig om det er slik at fleire av desse faktisk er frisk. 
På fint nosk kallar vi det for å utnytte systemet.........

Amerikansk abortlege dømt for å ha drept tre spedbarn med saks. Og der kjenner ein på ny att tårene nesten vil kome seg ut og fram. Historien er barbarisk. Blod på golvet, urinlukt i lokalet og sist (men ikkje minst) at det var posar med fleire daude foster i frysaren. 
(Kva er det eigentleg med drapsmenn og frysarar??)

Tidlegare har mannen blitt dømt av di han "hjalp" ei kvinne (i 2009) ved å gje ho ein beroligande og smertelindrande dose medisin slik at ho døydde. 
Tanken var nok å hjelpe henne og at det var ho sjølv som ynskte det slik. Likevel, det er viktig å vise respekt for dei lovane vi har. Spesielt med tanke på slikt. 
Kven er det som skal sette grensa for kva tid det er greit eller ikkje å gjere slikt? Eit vurderingsspørsmål? 
Aktiv daudshjelp er ikkje lovleg og då er det særs viktig at spesielt legar overheld det. Sjølv om tanken i utgongspunktet er god frå legen si side. 

Desse borna som han no er dømt for å drepe, var født i levande live.......... 

Det verste er at han er anmeldt heile 46 gonger. Likevel kunne han halde på slik han gjorde. 
Ganske tragisk!! 
"Snipping". Det er ordet han brukar på det han har gjort. Å ta livet til uskuldige og små spedborn. Sørge for at dei ikkje skal få vekse opp som ein del av samfunnet vårt. Det at han gjer seg til "Gud" over enkelte ting her i livet. 
Det er til å bli kvalm av!
Han stakk ei saks inn i babyens nakke for å kutte ryggmargen. Han "snippa" dei...........

Jaja......Kanskje likegreit at klokka plutseleg passerer midnatt. Det betyr at det er ei ung jomfru som må sørge for å få skjønnheitsvevnen sin! Det kjem ein ny dag i morgon. Måtte den bli herleg!! 
Uansett.....Ha ei god natt og sov godt! :=)

Hasta mañana!

IWALY!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar