søndag 22. november 2009

Flotte dagen!!!!!

Var litt skeptisk i går då det regna så grasalt. Det har heldigvis ikkje vore standarden for idag. Eg er nett komen heim frå ein kjempefin tur forbi vannverket. Det var utroleg mykje fint å sjå....om ein då tar vekk dei metrane som går forbi søppelfyllinga. Der flyt det , JA!!! Det er heldigvis ikkje det som har brent seg mest fast oppi hovudet mitt.

No er det skistafett på NRK, så får vi sjå kva standard som blir satt for årets skikarar. Litt spennande å sjå på, og litt misunnelse dukkar opp her....vi som ikkje har snø. Håper i alle fall at vi får kvit jul!!
Eigentleg bør det kome litt snø i løpet av den nærmaste uka. Det er jo julegateopning neste helg. Då blir det vel speling på torget og kyrkja som vanleg.

17.desember er det konsert på klubbhuset? Trur det skal vere der..... Foreløpig ser det ut for at det kommer til å bli ein fin konsert. Håper vi får Queen rules klar til då:=) Queen har jo mange bra låter!! Sjølv må eg nok øve litt. Eg var jo borte frå spelinga ein heil månad. Det tar tid å få god amasjør (skrives det slik???) att. Dirigenten vår har funne fram nokre fine arrangement på julesongar. Problemet er at dei går så lyst for min del. Det er berre å øve!!!

Jaja.... Det er vel på tide å få potetane på kok så dei sultne magane får middag. Ellers burde eg vel hive meg rundt å få gjort litt skulearbeid. Med tanke på at det ligger ein bunke noveller, engelskstiler og ett sett med samfunnsprøver og venter så tett oppunder tentamensrettinga, kjenner eg at eg blir reint svett. Håper eg får tid til ein "liten" svømmetur i dag. Fin trim:=)

Denne flotte dagen er enno så ung.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar