mandag 9. november 2009

Fear factor!!!

X-faktor, xtra-faktor, solfaktor, faktorisering........No har vi jaggu meg fått "Fear factor" også!!! Det er ikkje måte på kor mange faktorar vi skal oppleve. Må berre sei det, dagens høgdepunkt må vere den lille halvtimen av dette døgeret eg såg på tv'n. Det var til og med på ettermiddagen. (Skal ikkje tv'n eigentleg vere av då??). Uansett....Fy flate. Adrenalinkick, spenning, mageomveltning, frysninger....say no more. FFFF. Har ALDRI så mykje som høyrt om programmet "Fear factor" før. Ikkje har eg tenkt å sjå det fleire gonger heller, men er likevel mållaus. Folka som er med er rett og slett gal!!!!! Eg hadde jaggu meg glidd rett i i ei rolle der! Digg:=)

Poenget er at det skal vere 4 lag me to bestevenner på kvart lag. Tillit er grunnen til det...og det trengs! Kjenner at eg vil seie fy flate etter kvar setning, men skal prøve å begrense meg. Eindel tester må bestås før vinnerlaget stikker av med 50 000 dollar. Først var det ei dykkeoppgave som var ganske så utfordrande (berre eit lag fulførte), men ingen kunne ryke ut då. Neste dag skulle dei ha ei blodigle-oppgåve. Den eine måtte ha på seg blindebriller og dykke med hodet ned i eit kar med fleire tusen blodigler. (Creepy).... Det var om å få flest mulig inn i munnen, springe bort til ein vegg (i blinde) og spytte blodiglene gjennom eit lite hull i veggen og inn i munnen på lagkammeraten. Så var det å få dei vidare til ein bolle lengre bort i lokalet. Kven klarte å få samla flest blodigler i løpet av 2 minutt?? Trur vinnerlaget klarte heile 212 blodigler. Ekkelt!!!!!
Eit av laga måtte heim. Dei klarte berre å frakte 58 blodigler via munnen. Hm....Lite!
Siste dagen måtte dei springe på ein trommel som gjekk rundt og rundt, fortare og fortare 60 m oppe i lufta. Det var om å ikkje falle av. Vinnarane av denne dagen ville sitje att med premien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar