mandag 23. november 2009

.....!

Det er mandagskveld, og klokka går mot halv elleve. Har eigentleg vurdert å gå å leggje meg ei stund no, men det blir visst berre med tankane. Må vel vente til rundstykkane blir kalde så eg får putta dei i frysaren. Eg har vore litt effektiv i dag, og no som det nærmar seg jul må ein vel sørge for å bake litt også!
I stad satt eg her og trudde det var tysdag. Fekk ein liten nedtur då eg skjønna at det berre er mandag. Fann det faktisk ut heilt på eigenhand......:=) Ikkje det at det gjere så store forskjellen på kva dag det er eller ikkje. Trur nok denne uka blir ganske roleg. For ein gong skuld har eg ingen planar i løpet av kvardagane. Vel, må vel arrestera meg litt der. Torsdagen er jo opptatt uansett.
Om det går som eg vil, gler eg meg til fredagen.

No har eg "sløst" bort ei god stund foran denne skjermen. Kanskje på tide å leggje den unna!?! Skulle jo eigentleg berre innom ein kjempesnar tur, og her sitter eg.

I måro blir det nok julekortproduksjon i kjellaren. Skal lage eit spesielt fint eit til Monica, søskenbarnet mitt. Ho er 31 år og har downs syndrom, men ho er verdens beste!!! Tenk, ho bur på Borkenes, og her sitter eg i Kjøpsvik....... Eg burde skamme meg som ikkje tar å ser til ho oftare. Sist eg var med ho var i fjor sommer! Over eit år sidan......og då var det på grunn av at onkel Frank plutseleg forlot oss. Dumt at det er slike ting som skal til for å samle familien. Det er vel eit varsku om å roe seg ned og tenke på kva som er viktig. Monica er viktig!!! Så her og no lover eg meg sjølv at det ikkje skal bli lenge til ho ser meg!!!

God natt og sov godt. Litt kryssord og bok på senga så gjere eg det samme....:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar