søndag 22. november 2009

e-mail-stopp???

Skulle ønske nokon kunne vise meg korleis ein kan slette e-post ein har sendt.......... Av og til sender man ein e-post, og det er greit.....men når ein følger opp med ein teit e-post etterpå, så skulle ein ønska at den var usendt!!! Enkelte ting ligger opp i dagen, men av og til tar det litt tid å fatte det og må absolutt sende informasjon som er totalt unødvendig med tanke på at enkelte ting forstår man utan at nokon fortel deg det.... jajajajaja LOL:=)

Klokka er passert midnatt og det er larurdagskveld, eller natt til sundag....whatever...! Det er vel på tide å finne stien til senga ein burde liggje å sove i. 1,50 m brei!! Akkurat nok til to. Passser heilt perfekt med tanke på at det er stor sjanse for at ein på 5 plutseleg dukkar opp midt på natta. Ikkje snakk om at eg viker plass der!!!!!!! Det er berre å breie seg, så er det ein annan som må karre seg ut av senga og inn på eit anna rom. EG.......overtar ei god og varm dyne!!!!

I kveld har blikket vårt kvilt seg på tv'n og "Skal vi danse". Er glad for at det var Karstein som vant!!Hmmm!!.....Farleg! Eg er visst allereie på førenamnet hans. Han passer godt bar overkropp, så det at han måtte barbere seg der i løpet av programmet var berre eit pluss. Ellers er det jo heller litt mandig at ein mann har litt hår på brystet........ Ikkje at det er så viktig tema uansett!!! As before....whatever:=) MEN er glad Mia Gundersen kun vart nummer to. Eg er absolutt ikkje fan av ho!!! Problemet er at ho er flink å danse. Då passer det perfekt at ho vart nummer to. God til å danse.....nummer to....Bra prestasjon.

Hadde eg skifta kjønn eller vore "tvilsam", kunne eg gått nærmare inn på å beskrive ho, men eg ser nok berre på rumpene til mannfolka!!! (Skreiv eg det?????? Huffda!!).......
Ingenting sjokkerer lenger:=)

I vasken ligg fårekjøttet til tining. Då er sundagsmiddagen sikra:=)

Det einaste som står att er å seie god natt og sov godt.......Kanskje eg må inn og slette dette i måro. Kven veit?? Får sjå humøret an når eg vaknar......Sannsynlegvis er det godt humør og fliring av at eg er så teit i dette innlegget. Då lar eg det sjøvsagt stå som det er!!!!!! :=) Natta!!!

Smask!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar