tirsdag 3. november 2009

Advent???

Ein skulle tru at det snart er jul..... Eller, det er jo det, men ikkje så kjempenært. Det er sikkert eit par uker sidan eg oppdaga at adventskalenderen var komen i butikkhyllene. Er det ikkje meininga at det er borna som skal ha dei?? Kanskje ikkje... I så fall ville det jo vere teit å kjøpe ein allereie no, berre for at borna skal glo på den i over ein månad. Julemarsipanen er og komen. Nidar er vel ikkje større enn at dei er avhengig av å selge jule- og påskeprodukter det meste av året for å få det til å gå rundt!
Nei, når det blir desember og snøen kjem, ja då skal eg kjøpe julegodter. Adventskalenderen må dei no berre ha for min del. Eg er ikkje ein av kundane der. Eg lager heller eigen. Tror kanskje eg skal legge inn nokre "aktivitetsgaver". Noko som tvinger meg til å setje av tid til kvalitetstid. Ingen dum idè!

1 kommentar:

  1. Adventskalender er viktig for å skape julestemning! Adventskalenderen finnes til iPhone for interesserte! Den finnes i App Store, og mer informasjon er å hente her: http://go-adventskalenderen.blogspot.com/

    
God iPhone-Jul!!

    SvarSlett