tirsdag 24. mai 2011

Tysdag 24.mai.

Dagen i dag har eigentleg vore ganske interessant, utan at eg eigentleg heilt klarer å setje ord på kva som har vore så interessant. Ganske bra, hæ? Ja, eg veit eg kan vere litt ute av drift innimellom. Uansett, det har vore ein bra dag. Den byrja bra og den avslutta enno betre. (Nei...............eg snakkar ikkje om leggetida!)

I dag har eg sett for meg Nicole Kidman som drikk ein kopp kaffe på Walters kro og kjent på ordentleg knokelukt. Ikkje spør meg om kva eg meiner med det siste. Det er nok å vite at det inneberer eindel fliring:=)
Vi har diskutert jødeutryddingar, den svenkse nazismen (fortid vel og merke), lofotværingar sin vanske med uttale av u'en, elskovsjuke utlendingar som syns norske jenter er arrogante og stolte av di dei ikkje får deira merksemd (frå jentene), New Zealand og Jehovas vitne. Ei lang liste, ja. Den er eigentleg mykje lengre, men av hensyn til at ein ikkje skal sovne i lesinga............ Den kan i alle høve kallast ganske varierande! Som sagt........interessant dag.
Den har sikkert vore interessant for fleire andre også. Det er sikkert litt av eit syn å sjå meg springande rundt med ein ball på bana. Dei minste har hatt fotballtrening og eg heiv meg med litt for moro skuld. Det er i alle høve eit fint påskudd for å legge seg ned og slappe av i deileg og varmt vann (badekaret). Å ligge der og sløve og nesten sovne.........sukk. Kunne budd der, eg. Trening, bading, øving....for ei herleg rekkefølge! Sjølv om fingrane var litt feilplasserte innimellom (ofte) og fokuset litt unna det som det burde, var det veldig gøy å øve. Det er det no forresten alltid. Pulsen steig vel litt meir enn normalt av og til, men årsaka til det skal eg glatt hoppe over her:=)

Då eg kom heim i kveld, fekk eg beskjed om at det ligg ein hyggeleg liten herremann og sover i senga vår. Etter å ha lagt seg, sneik han seg musestille over gangen og inn på rommet. Då det blei oppdaga, svara han berre heilt enkelt og greitt "Dåkker må jo skjønn at sønnen i huset må få ligg i storsenga. Det e jo berre sånn det e! Skjønna du ikkje det??" I slike tilfeller flirer ein for seg sjølv og tenker at "eg har ikkje hjarte til å seie nei". Ikkje at det gjer meg noko, eigentleg. Det er ikkje eg som blir utvist frå rommet. Så då så..........

No er "Frustrerte fruer" og "Medium" over for i kveld. Eg har forsåvidt berre hatt eit halvt auge på tv i og med eg har vore her inne og skrive. Det halve auget var nok til å skjønne at Wisteria Lane er fylt opp av halvgalne mennesker, men som likevel sørger for at ein tenker at det kunne vore gøy å bu der. Tru alle dei intrigene ein kunne fått med seg. Det ville jo ha vore lykken!! Hehe.......
Det har nok vore nok intreiger og mord for i kveld, så då er det berre å tenke på at det ventar nokre deilege timar utan at vitet skal fungere. Først må eg vel prøve å nærme med slutten på "Pengemannen". Eg er rundt side 400 no og det nærmar seg slutten. Eg har enno ikkje fått tak på den eigentlege "storyen" til boka, så eg er ganske spent på kva som ventar. Eg har i alle høve ikkje tenkt å bruke nattetimane til det formålet, så ein liten halvtime får duge for denne gong.

På fredag ventar ein liten jomfrutur til Narvik på meg. Fleire timar åleine på bytur. Lurar på kva det kan resultere i. Kanskje ikkje så spanande å spise middag ute åleine, men all den andre tida gjer det sikkert verdt det. Stor sjanse for at eg legger merke til meir, då:=)  Juhuu.....kor spanande.

Med tanke på at det heile no ser ut til å vri seg i retning av berre "møl", tar eg hintet og avsluttar. Så håper eg alle har hatt ein fin dag og at morgondagen blir like bra.

Hasta luego.......

You are the one my eyes are on........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar