søndag 8. mai 2011

Sundag 8.mai i Herrens år 2011!

Det er sundag, det er 8.mai og det er flaggdag. Puh.....Det blei mykje på ein gong. Likevel, det har vel berre vore ein heilt vanleg sundag her hos meg. Litt trøtt.no osv. Med andre ord akkurat slik det skal vere.

Helga har vore bra. Det var gøy i festleg lag i går. Når mange spesielle folk samles, er det vanskeleg å ikkje ha det gøy. Eg trur forresten at eg har ei(n) eldre kollega av meg som må ha ein knalldag i dag med tanke på at ho mest sannsynleg tittar gjennom kameraet sitt i dag. Kva det eigentleg er eg siktar til, tør eg ikkje seie her, men det er nesten det beste eg har vore med på i løpet av dei siste åra!!
Sjølv hadde eg ikkje mindre enn tre toppar i går kveld. Det var jo då ei ny erfaring, men det gjorde det heile litt gøy. Om ein ser bort ifrå at eg måtte leggje inn årene allereie klokka eitt, sjølvsagt........ Akkurat det gjorde jo at denne dagen blei fin i alle høve.

Åååååh eg trur eg døyr.......Eg flire så det gjer vondt i magen. At det går an:=) "Einar" sit og ser fotballkamp, han er heilt uvitane om at eg sit og skriv her, og akkurat når eg har skrive om kameraet til "T" om knalldagen ho må ha idag, presterer han å seie "Ehhh, du Beathe? Æ trur du må be ho "T" om å slette det der bilde du veit. Skikkeleg usikker, halvt nervøs for at andre skal få sjå biletet av ho, prøver han å overtale meg til å få ho til å slette det. Sukk.....Så søtt:. NEVER!! Aldri i verda. Eg håpar ho legg det til bakgrunnsbilete på skjermen sin berre for å vere "troillåt". Haha..... Nei, ein slettar ikkje eit glimrande bilete. Så grei kjerring har han ikkje at han slepp billig unna. Han kan leve ei stund i uvissa.
(Kanskje det er telepati? At han spør om det akkurat når eg nemner det her.....). Jaja...stakkars mann.

Ein skal vel eigentleg halde kviledagen heilag. Er det ikkje så?? Her har den vel vore alt anna enn roleg. Plenen har endeleg fått litt pleie i form av litt raking (skal ikkje ljuge på meg heile plenen......men store deler), skulearbeid og ellers litt rydding. Eg syns eigentleg at eg har vore ganske effektiv idag, eg:=)
I tillegg fekk eg meg ein fin traskartur no i kveld. Med musikken i øyret, var det deileg å gå langs havet og berre nyte kor fint det var utover fjorden og oppover "fjellsidene". At det kom nokre få regndråpar gjorde ingenting. Det var berre godt det også.
I dag høyrde eg mest på nokre låtar eg brukte å høyre på for ei stund attende. Det vere seg låtar som "Rendezvous", "Hearts of stone",  "I wanna marry you", "Tør du sats alt" og "Sånne som oss". Det er fine låter alle saman. Ellers er eg veldig "glad i" ein song som heiter "Why do you do it?" med Toni Child. Akkurat denne låta er ikkje slik at eg kan draume meg bort slik som i dei andre. Denne låta er meir ein seriøs song som tar for seg litt av livets bakside for enkelte. Likevel, det er noko med låta, trass i at den er sørgeleg, som gjer at eg likar den. No er det jo også slik at Toni Child har ei litt spesiell stemme. Det blir meir slik at anten så likar ein ho eller ikkje. (Ingen mellomting med andre ord).

Oisann......Eg trur kanskje eg har sotte her i over fem minutt utan å skrive eit einaste ord. Ikkje veit eg heilt kor eg har vore, men eg "vakna" plutseleg av at eg stirra på skjermen. Creepy......, men sikkert heilt normalt?!
Det er kanskje eit teikn på at eg burde leggje meg for kvelden. Det ville i så fall ikkje vere så dumt. "Pengemannen" av Anne Holt ligg nemleg på nattbordet og ventar på meg. Eg har x antal sider att å lese, så det vil jo bli velbrukte minutt då.
Eg er ikkje heilt sikker på kva eg syns om boka. (Om den er god eller ikkje). Joda, den er god, men av og til så syns eg den blir litt "rar". Eg veit ikkje heilt korleis eg skal skildre det, men innimellom syns eg ikkje den er så bra, for så like etterpå like den att. Eg skal i alle høve lese den ferdig. Så får eg heller gjere meg opp ei meining etterpå det. At eg er litt usikker kan kanskje ha samanheng med at eg syns det er vanskeleg å hengje med på kva som eigentleg skjer. Eg er komen til s.120(??) eller noko i det høvet. Etter så mange sider er det litt rart at eg enno ikkje heilt har fått taket på kva den eigentleg handlar om. Det skjer så mykje omeinannan at eg ikkje heilt klarar å følgje heilt med. Kanskje det berre er meg?? Sikkert:

I morgon er det måndag og ny uke. Det er berre litt over tre uker til eg skal til Kroatsia. Tida går fort og eg gler meg masse!!

Hasta luego:=)

I wanna rendezvous.
Just me and you.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar