onsdag 4. mai 2011

Onsdag 4.mai.

Så var det onsdag att og og "svømmegruppa" skal ha sin siste gong i bassenget for denne sesongen. Borna er meir motiverte for å vere ute og slå ball eller sykle. Så her sit eg og berre ventar på at klokka skal skunde seg litt meir. Det er liksom ikkje noko tid til å finne på noko særleg før vi skal gå, men likevel nok tid til at tida går litt for sakte:)

Eg har laga meg sjølv eit lite problem. Det gjorde eg i går kveld. Ikkje eit problem av særleg betydning, men dog nok til at det kan stjele for mykje tid og tankar av meg. På laurdag høyrde eg ein nydeleg song. Eg var ein snartur innom hotellet og songen eg høyrde har eg rett og slett aldri høyrt om før. (Det er ingen ny song......). I går kveld sat eg her og prøvde å søke på ord som hadde med songen å gjere. Ikkje snakk om at eg fekk nokon som helst treff. Difor sendte eg likesågodt ei melding til ho som song den songen på laurdag. Ho hugsa godt kva song det var og eg fekk tittelen. Herleg, tenkte eg, og søkte den opp umiddelbart. Det er der problemet ligg. Sidan meldinga tikka inn på mobilen mi har eg sikkert spelt songen over 50 gonger. Eg trur ikkje eg tar i då. Heller motsatt. Eg klarar ikkje la vere å høyre på den.
Eg høyrde på den heile kvelden i går, i morges, medan eg sat og retta stilar og akkurat no. Eg er rett og slett hekta. Slik det er no, trur eg kjem til å ta lang tid før det går over. Det blir akkurat som med meg og forelsking. Er eg bergtatt så er eg det i evigheiter. Eg trur eg er forelska i denne songen!!!
Det er mange som syng songen og det fins dårlege versjonar. Eg har leita opp "Best of Olivia" (Olivia Ong). Det er kun ein gitar som kompar songen. "You ask me if I love you........" Sukk......... Eg er oppslukt allereie i første setning. "I wanna hold you till I die".  Eg fann den først i går og no er det ikkje langt unna at eg kan den utenat.
Songen heiter Sometimes when we touch. Som sagt fins det mange dårlege versjonar. Denne må høyres med ei som gjer den bra, ergo Olivia Ong.

Jaja.......problem og problem. Hovudet mitt er i alle høve fylt opp med tankar rundt songen. Eg kan spele litt gitar, men langt ifrå at eg vil klare å lære å spele den slik som denne gitaristen. Kanskje den blir fin med piano? Det er vel verdt eit forsøk. Berre om at eg finn akkordane:=) Viss det ikkje dukkar opp ein draumemann med gitar rundt nakken, då! Hehe....... Det hadde vore noko.

Sjå der....Klokka er blitt fem. Flotte greier. Det er berre å hive seg rundt så minstemann får seg litt svømmetid. Kvelden er enno ung når eg kjem heim att, så det er vel ingen tvil om kva kvelden min går med til. Jaja, eg har ingen å ta hensyn til i kveld så det går berre lekkert:=)

"And sometimes when we touch....... I wanna hold you till I die".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar