lørdag 14. mai 2011

Laurdag 14.mai 2011!

Eg har hatt litt problem med å kome meg på bloggsida mi. Det stod noko om oppdatering/endring osv... Men no er den i alle høve oppe og går att, så her er eg....:=)
Det er 14.mai og v har ein sjuåring!! Jaggu meg går tida fort. Herleg er det også at sola skin på ein dag som denne. Det gjer at vi kan kose oss ute heile dagen. Vi har allereie spelt badminton og slått ball på "sletta". Best av alt, vi kan nyte middagen ute med den vakre naturen rundt oss.
I morges då eg stod opp, kika eg ut vindauget og såg at fleire fuglar har funne seg hus i fugleburet Steffen snekra her før påske. Det er kjempebra, for poenget våres var jo å få fuglar hit mot mygga. Så attstår det å sjå om det har nokon effekt......

Verandaen er pynta med masse ballongar. Det er ein som er lukkeleg og glad i dag. No ventar han berre på kake og pakkar. Vår pakke har han allereie opna, til stor lukke!! Dei siste dagane har eg endevendt huset heime for å finne gåva hans. Eg var hundre prosent sikker på at eg hadde lagt den på ein lur plass, slik at han ikkje plutseleg skulle dumpe bort i pakken. Det var berre det at eg slett ikkje hugsa kor den lure plassen var.Kjempelurt.......... Eg har leita på kvar ein millimeter og eg har kjent at tårene nesten har vore på tur. Berre tanken på kor skuffa han ville bli om han ikkje fekk pakke frå si eiga mor på dagen sin.....Huff!!
Så var det ein som var så påståeleg (like påståeleg som eg) og sa at eg hadde gløymt pakken på hytta sist (noko eg visste ikkje stemte). I går var det fredag og eg måtte dra med håpet om at pakken var på hytta. Eg var bra engsteleg.......

No er det eingong slik at når det er sol, kan det vere ein føremon med solbriller. I går var det sjølvsagt sol, så eg opna hanskerommet i bilen for å ta ut brillene mine. Kva låg der??? Intet anna enn pakken!!! At det går an........ Eg har tydelegvis ikkje lagt den på ein lur stad. Eg hadde berre gløymt å ta den inn. Der forsvann ti kilo frå meg..... Det er lenge sidan sist eg var så letta. Difor var det "gøy" å vakne i dag.

Det er som sagt eit herleg vèr, ørna flyg over oss og vakar, fuglane kvitrar og vi høyrer fergeduren rett her ute i havet. Det føles riktig så godt. Vi skal ikkje gjere anna enn å kose oss i dag. Det er sikkert og visst. Slike dagar må nytast. (Så får eg heller male vindauga i måro......Det blir fint med fargeskifte:=) ).

Vi er midt i mai, og det er berre i overkant av ein månad til ferie. I går var det lykkerus på skulen. Elevane jubla over eksamen og det er alltid gøy når ting går den vegen ein ønsker. Så er det berre litt over to uker til Dubrovniktur. Det blir sikkert ei oppleving vel verdt å hugse. MEN, før den tid er det 17.mai-feiring og andre hyggelege dagar i vente. Om eg gler meg så frykteleg mykje til den 17., veit eg ikkje. Eg er jo ikkje akkurat i tvil om at eg blir vekt grytidleg i år. Er eg riktig heldig, har eg vel hagen full av ungdommar allereie i femtida. Det vil ikkje forbause meg........ Kanskje eg bør ordne med ei lita overrasking?!! :=) Så viss eg er i koma resten av dagen, så er det vel ikkje tvil om årsaka.......... Have fun!

På radioen er det mykje fin musikk og nettopp spelte dei "Let\s make a night to remember" av Bryan Adams. Eg syns eigentleg det er ein fin song, og kven har ikkje eit slikt ønske?? Hehe...... Bryan Adams har mange fine låter, han.....
Det var visst berre ei lita avsporing. Eg skal hive meg rundt med middagen så den kan nytast ute. Det blir herleg. Så får eg håpe alle får ei kjempefin helg og 17.mai-feiring.

Hasta luego!

You.......light up my life.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar