fredag 6. mai 2011

Ich freue mich:=)

Så var det helg! Fredag, seier dei. Så då er det vel berre å tru på det då:=) Så synd........... I følge horoskopet mitt (som eg sjølvsagt trur 100% på), skal dagane mine rett etter helga bli fylt av romantikk. Gjett om eg gler meg!??! Ukens motto blir "grip kjærleiken". Så det lover godt for min del. Lurar på kven den heldig utvalgte blir.....Hm. Ops.......Sa eg det?? Shit!! Thihihhi..............Jaja:=)
Eg har no tenkt å gjere fleire sprell innan den tid! Så sånn er det.

Akkurat no har eg nok med å glede meg til i morgon. Då skal eg i 40-årslag...ops....sorry. Det var ikkje meininga å vere frekk. Eg skal sjølvsagt i "siste dag i trettiåra-lag". Det var slik det var. Viktig forskjell, det! Uansett, det blir gøy. Litt jordbærdram og festen er i gang:=)
Eg har i alle høve pønska ut litt djevelskap. Eg fekk ferdigstilla prosjektet mitt i dag, så det blir bra. OG ja, eg veit at "jubilanten" mest sannsynleg les dette, så kvifor vere så dum og avsløre det??????
Vel, no er det eingong slik at det er umogleg å tippe på kva det eigentleg er eg har styra med. Eg har holdt det hemmeleg, så ingen kan avsløre meg:=) OG "jubilanten" er uansett førebudd på at noko djevelskap blir det. Hallo??? Det er jo meg det er snakk om! Trur ho ville vore meir forbausa om det ikkje kom noko som helst:=) (Lurar eigentleg på kvifor. Eg er jo snill som eit lam).

Så først fest, så romantikk.....Kva blir det neste? Lotto!! JA, eg vil bli lottomillionær! Eg hadde vel passa godt som det. Ordtaket er jo at lottomillionærar ikkje er som alle andre. Eg kan vel trygt seie at eg ikkje er som alle andre!?????!!!! Hahhaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Om eg har lite å gjere?? Tja, eigentleg. Det er forskjell på burde og ikkje gidde. Samtidig får eg jo høyrt på ukas song.
Eg har vore åleine heile uka og har høyrt den x antal gonger. Han der artigkaren eg bur med,  kom heim i går. Allereie no er han luta lei songen. Han har berre høyrt den sidan i går....... Den er nok blitt spelt eindel gonger, ja. "I wanna hold you till  I die". I'm to romantic......Help me. (Det siste er ikkje med i songen....That's only me).

No skal eg sitte meg ned og lese "Jeg er mye tryggere nå" (Siri Kalvig), "Dette gjør alle vakre" (så bra), "Er han sexavhengig" og "Dronningen av drama". Kanskje eg får litt påfyll her oppi topplokket. Alltid bra med litt ny informasjon. Eg blir nok å abbonere på blad til evig tid. Kva skulle eg gjort utan??

I look forward......:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar