fredag 1. januar 2010

Godt nytt år!!!!

Så var året omme...det nye er påbyrja allereie! Borte ved seksjonen står ein liten kar og prøver å lure til seg nonstop frå pepperkakehuset. Stakkars..:=) Han venter berre på eit høve til å få rive det sønder og saman. "Æ har jo så løst på, mamma!!" Det er vel på tide å la han få lov.

2009 slutta på ein fin måte. Vi gjekk inn i det nye stille og roleg. Det var berre vi og hyttenaboane som var i Herøyvika desse dagane. Borsett frå ein liten svippetur til Storjorda, var det hytta og området rundt den som gjaldt. Lammelår, kalkun og grilling. Masse god mat!!!
Først. då vi kom, var det nesten ikkje snø å sjå på marka. Medan Einar bar alt av pikkpakk frå bilen og inn på hytta, sørga eg for å få litt varme i ho. Då eg hadde fått ordentleg fyr i omnen, gjekk eg ut for å hjelpe til i beringa..... Det lava ned med snø!! Herleg!! I løpet av den korte tida eg var inne var plutseleg marka heilt kvit av store snøkrystallar. Det lova godt.
Vi blei ikkje skuffa. Då vi vakna neste dag, var det mykje snø ute. Det var berre å hive seg rundt for å lage ei snøhytte. Vèret var kjempebra.
Ei kort oppsummering av dagen vil sjå slik ut: Mykje nysnø under fullmåne, måking av veranda, snøhytte, deilig frisk luft i uforstyrra terreng, utsikt mot Stetind i nydelege fargar........ Eg følte meg rett og slett levande!! Det var nydeleg godt å kjenne etter i seg sjølv. Alt ga ei meining:=)
Dagen blei avslutta med deilig lammelår på hytta vår.
Nyårsaftenen hadde vi fakkeltog (mest for Steffen sin del)..... Då gjekk vi ein runde i den vakre naturen. Det var mykje dyr rundt om....Vi så mange spor i snøen, men ingen dyr. Det var vel aller helst dei som såg oss. (Rev, hare, mus.....).

Det var eigentleg meininga at vi skulle vere på hytta til i morgon, men Steffen har to søskenborn som er heime i Kjøpsvik no, og han hadde så fryktelig lyst til å dra heim for å leike med dei. Så etter at grillinga var unnagjort bar det heimover att. Eigentleg ganske greitt.....

Så her sit eg....Det er første nyårsdag og trua på at det skal bli eit godt nytt år er så absolutt tilstades.
Har akkurat sett "Air force one" Harrison Ford. Må seie at han godeste Ford er ganske sexy!! Han hadde vore ein mann å trakte etter:=).........

I år har eg ingen nyårsforsett.....Like greitt!! Tenkte så der at kva skal ein eigentleg med slike løfter. Dei er jo berre til for å brytast. Eller.....Kanskje eg burde ha nokre lell! 1) Dra visakortet masse. 2) Gjere litt meir ugagn med andre (Dei seier jo at ein god latter forlenger livet). 3) Be om massage kvar dag. 4) Anskaffe eigen hushjelp. 5) Vinne i lotto...................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar