søndag 31. januar 2010

31.januar 2010.

Så var det siste dag av januar. Månaden har gått rimeleg raskt. I morgon starter vi på den kortaste månaden i året. Om ikkje lenge er det sommar. Tida går berre raskare og raskare.
Denne månaden har det eigentleg skjedd ganske mykje. Det har vore nok å bryne hovudet på.... Det beste ved heile månaden er definitivt attendevendinga til sola. Det er berre så deilig med lysare dagar.

I helga har vi hatt seminar med musikken. "Queen rules" byrjer å sitte no, så då blir den vel med på konserten i Narvik i mars:=) Tre dager med øving gjer vel sitt også for amasjøren vår. Trur vi har hatt godt av det.
Sjølv har eg ikkje deltatt på heile seminaret av ulike årsaker. Fredagen måtte eg komme halvannan time seinare enn dei andre. Årsaka til det var ganske grei. Sidan Steffen har måtta holdt seg i ro pga sitt "lille" uhell på måndagen, har han vore heime med faren som eigentleg har gått og hangla litt (influensa). Ein liten gut var sjukt lei av å vere i ro på fredag. Derfor var han litt aktiv og det var ikkje noko særleg å høyre etter far sin. Resultat?? Dei gjekk kvarandre på nervane!! Trur dei begge to var ganske så glad å få meg heim frå arbeid då det blei tid for å ta helg. Fann ut at eg like godt kunne halde meg heime til at småen var ferdig stella og klar for seng.
Laurdagen var ikkje noko særleg. Ein influensasjuk mann hadde sjølvsagt smitta meg og.... Typisk. Det var berre å putte i seg paracet og komme seg i kyrkja for å øve. Klokka halv to var det nok for eit "sprengt" hovud, så då var det å kome seg heim og slappe av til kvelden. Det skulle jo sjølvsagt vere den årlege NPC-festen akkurat denne kvelden!! Typisk det også.... I alle fall: Eg kom meg no dit og gøy var det. Først åt vi god mat før det blei litt ompamusikk og seinare dansemusikk. Trur kanskje vi var rundt 80 mennesker på festen!?! Det var i alle høve veldig triveleg...sjølv om eg var den første som gjekk. Ikkje at eg gjekk så tidleg. I dag er eg glad eg ikkje tok det så hardt i går. Hovudet har nok plager om eg ikkje skulle ha dagen derpå-plager også. Hehe.....

I dag er det kjempeflott ute! Sol og greier.... Trur kanskje det var ca 12 kuldegrader og litt vind, men det var eigentleg berre deilig!! Eg burde vel ikkje vere ute, men det var sanneleg godt å få lufta seg ein liten tur. (Det var mest for å få tent nye lys).

No står middagen klar og venter på meg. Resten av dagen skal gå til avslapping før eg tar fatt på den nye månaden som forhåpentlegvis blir ein kjempefin månad med litt snø og sol. (Det kan godt snø litt så vi får skivèr).

I morgon er det ny arbeidsveke. Om ei veke kjem det studentar. Det er mykje å sjå fra til :=).

Hasta luego!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar