tirsdag 5. januar 2010

Åhhhhhhhhhhhhhhh. O du herlige!!

Dagen har vore heilt topp!! Før eg dro heim frå arbeid i dag opna eg ein mail frå ei her oppi nabolaget. Tittelen på mailen var "Åhhhhhhhhhhhh.....". Ein ting er sikkert.....tittelen passer 100%. Trur ikkje haka mi har vore lengre nede før enn etter å ha studert mailen ferdig.
Først stod det at det var ein mann på 36 år som var blitt kåra til verdas kjekkaste mann. Han var greker, men husker ikkje heilt namnet. Resten av mailen var rett og slett ein heil del bilete av han. Etterkvart blei bileta berre betre og betre...... Til slutt var han naken (men biletet var sjølvsagt skoren rett under navlen), og aldri har eg sett ein meir lekker mann.
Nederst på sida stod det så fint: Nå kan du lukke munnen din og tørke av sikkelet på tastaturet. Då oppdaga eg sjølsagt at munnen faktisk var open. I stor grad!!!! Eg måtte sjølvsagt sende den til mine kvinnelege kollegaer. Ei av dei fekk faktisk øydelagt eindel av førebuingstida si pga mailen. Haka hennar var like langt nede som mi:=) ALLE syns han var rålekker. Det er vel ingen som hadde turt å vore ilag med han. Då kan ein trygt seie sjalusien hadde tatt overhand....

Jaja...... Vi er heldig uansett. Kva skal vi med slike biletskjønne menn?? Hehe...

Ellers har "dagen" bydd på gøy øving med kjekke karer og sist men ikkje minst Greys anatomy. Kan det bli betre? For ein fantastisk dag!

God natt og draum søtt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar