tirsdag 30. august 2011

Tysdag 30.august.

Så er eg attende her bak skjermen. Det har vore lite med temadrøftinger, men det vil nok ta seg opp i løpet av hausten. Akkurat no har eg sett på Greys og de tvar faktisk litt ok å sjå tv.
Det har vore ein lang dag som stort sett har gått slag i slag. Det er ikkje ofte det er slik, men i dag slo visst alt til...... Så då kvelden sneik seg ordentleg på, var det berre å krype oppi eit godt og varmt kar og slappe hundre % av. Faren med det, er at ein blir så dyrisk trøytt etterpå. Eg overlev vel det også:=)

Nei, det her blei berre (eller vil berre bli om eg fortset) dilldall. Eg hadde først lyst inn hit fior å skrive, men hovudet klarer ikkje områ seg heilt. Like greit å la vere. Sånn er det berre i kveld. Lite å gjere med slikt. Må ein ikkje, så ma ein ikkje.

Eg er heldigvis ikkje meir borte vekk enn at eg hugser på å ønske dåke alle ei god natt! Etter at internettverda har ekspandert i grueleg tempo, er det fleir og fleir som er pålogga både til tre, fire og fem om natta. Så då passar det vel betre å seie ha ein fortsatt fin "kveld".

Hasta luego.......

 I hope I'll se you real soon.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar