søndag 9. juni 2013

Korpsmiljøet har mange nerder!!! Hahahaha...............men du dyre kor mange "flotte" nerder det er.
Ei triveleg korpshelg er over, men Jomfru Knutsen syns nok det var godt å kome heim til normale forhold att.
Smilebåndet har fått strekt litt på seg (for alle er jo ikkje like mykje riktig rett) og for første gong på maaaaaaange år har ho fått sove på skumgummimadrass att! (Ikkje at det er djupt sakna, men berre tanken på at det faktisk eksisterer enno enkelte stader....)
Jomfrua har fått bekrefta at dei fleste kvinnfolka i korpset ikkje snorker og ergo blei det akkurat nok svevn til å ha det gøy.
At ei av deltakarane kom reisande heilt til Sortland med både uniformsbuksa og jakka hengande heime i skapet (eller ein annan stad) gjekk ikkje upåakta hen. Med ei bukse som hadde plass til tre deltakarar, var det berre å stramme beltet. Ei stor bukse var jo betre enn ingen...........og nei, det var ikkje denne jomfrua som hadde reist ifrå herlegdomen heime.

Slik vil vi se ut om 100 000 år. Augene vil vekse!! Drastisk mykje!! But, but.......så herleg å vite at eg ikkje lev då. Lenge før den tid er både du og eg komen under tela, og godt er det! 
Det er slett ikkje noko vakkert syn å sjå dersom biletet dei viser til i avisa stemmer, men kven kan vel vite kva som skal skje så langt fram i tid? 
Så om det er til å stole på eller ikkje......I don´t know. 

Enkelte vil faktisk trekke det så langt som å seie at det er "vakkert". Eg ser ikkje heilt det same...... Eg syns ikkje det ser så alt for estetisk ut. Så er vi då alle ulike........
Andre seier sience fiction. Kanskje eg kan tilnærme meg og vere einig der. Sånn med eit halvt hovud (om det går an). 

Det beste med det heile er at hovudet skal vekse seg mykje større. Årsak??? Joda, vi treng meir plass til kunnskap! Hahhahahahaha........ Dagens beste. 
Større plass betyr vel ikkje nødvendigvis at plassen blir fyllt opp?! Eller........ 
Det burde jo det, men då må ein jo vere litt meir villig til å søke kunnskap. Det er ikkje nok å vite at kunnskapen svirrar rundt om i verda om ein ikkje gjer eit godt nok forsøk på å skaffe seg den. 
Så kan det vel hende at om 50 000 år fram i tid, at samfunnet endrar seg dit at ein aldri får nok av kunnskap. At alle vil opp og fram. 

Om 20 000 år vil mennesket sjå sånn høveleg likt ut som "oss". Berre det at panna vil vere blitt litt større. (Ikkje av di det skal bli lettare å headde ballen. Langt ifrå!)
Det er genmanipulering som skal gjere det lettare å imøtekome nye omgjevnadar. 
Blant anna skal større auge sørge for at det skal bli lettare å tilpasse seg det mørke lyset i verdsrommet. 
Med enklare ord, kan ein skildre framtidas auge som "katteauge" eller "hundeauge". Dei skal rett og slett skinne på same viset som hos dei. 
Hodetelefonar blir "ut". Det skal implanterast ting og tang som sørger for den biten. 
Joda, det er mykje å sjå fram til. Lykke til med å skjære i alle saman. (Det må vel litt arbeidskraft til på det området, så det er jo bra. Då blir det løn til fleire.....)
Kanskje ein bør sette det "området" ut på anbud? Privatisere det........Kven kan skjære i "skoltane" for den billegaste pengen? (Kan bli spanande.......)

Ikkje rart at det kan kassifiserast som kvalifisert gjetning!?! Eller.......

Svenske lokførere bruker skjørt på jobb. Herleg!! Det er av di dei ikkje får lov til å bruke shorts. Kvinnfolka får bruke skjørt, så då hiv menna seg med på det same. Sånn for å statuere eit eksempel.......
Svenskane har med andre ord forstått det! Menn i skjørt er sikkert skikkeleg hot, det?! Skjørt og hårete leggar. 
Kanskje dei kan vurdere å vokse leggane sine? Ikkje veit eg, men skjørt og langhårete leggar er vel ikkje heilt forenleg, men for all del........ Eg trur eg skal be ein viss kar om å teste det ut. Sånn berre for å ha sett det "for real". 
Sjå for deg alle norcemkarane liggande og "svømme" i olja med eit lårkort skjørt på seg. Utsikta går rett i.......... Fysj.......det egnar seg ikkje heilt på trykk. 
Heile mekanisk verkstad......... Berre om at dei ikkje misforstår og fell for kvarandre heile hurven. 
Så viss du får heim ein viss kar med stjerner i augene..........don´t tell us!!

Nei, nei, nei........klokka spring raskare enn hovudet mitt. Eg må ha skjønnhetssvevnen min. Ny uke om litt (forhåpentlegvis ei til å bli brun av) og difor er det berre å seie god natt! 
Ha ei fortreffeleg natt. Ikkje drøym om menn i skjørt......

Hasta mañana! 

Dagens song......Withney Houston....... All at once. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar