mandag 3. juni 2013

Jeg fikk kreft av oralsex. Hahahahaha............Joda......
Berre så det er sagt, så ler eg ikkje av at nokon har fått kreft. Langt ifrå. Kreft er vel kanskje det i livet som er minst "lovleg" å fleipe med. I alle fall så er det nett kreft som er det som eg har vansklegast med å forhalde meg til når det gjeld mitt eiga liv.
Eg ler heller ikkje av Michael Douglas........ I og med at han er sjuk, så er det jo synd i han.

Eg ler av di eg gjekk forbi avishylla i butikken og i forbifarta såg eg denne overskrifta på forsida av eine hovudstadsavisa. Eg gjekk vidare og plutseleg tenkte eg "Stod det det som eg trur det stod?" Litt meir tankeverksemd og så hamna eg på "Nei, det går ikkje an at det stod det!" 
Eg kunne sjølvsagt ikkje vere sikker, så eg tusla attende for å sjekke kva som stod eller ikkje.
Joda............ Det var visst det som var teksten! (Så feil kan ein ta.....)
Akkurat der og då blei det heile litt komisk og ergo er det nett det som ligg bak "hahahahaha...`en" min.

Headinga er jo då ganske spesiell sjølv om saka i seg sjølv er ganske dyster.
Eg har ikkje lest om saka enno. Eg skal gjere det, men ikkje før eg er ferdig med å skrive. Enkelt og greitt forklart betyr det at dersom eg les sjølve saka først, vil eg få med meg den seriøse biten og då er heile poenget borte. Då blir det berre ei ny sørgeleg sak om eit sørgeleg tema.

Det første som slo meg var at dette ikkje er noko å brette ut på ei framside av ei hovudstadsavis (sjølv om den norske hovudstaden er liten i målestokk samanlikna med storbyane "over there". Likevel, det er nok mange menneske som les Vg og Dagbladet, så det er rimeleg rett å kalle det for å bli utlevert.
Mest sannsynlegvis er han utlevert av eigen fri vilje av di det står "Jeg fikk kreft.........."
I alle fall er ordet "jeg" ganske definerande på det området når det kjem til MITT hovud. Så får du velje sjølv kva du skal meine.

Ut ifrå framsida, kan det verke som at godeste Douglas har vore riktig så aktiv på ein viss front (sjølv om det strengt tatt berre trengs eitt kvinnfolk for å "smitte" han. Smitte han med ein kjønnssjukdom, formoder eg. For det høyres litt rart ut om ein seier at ein har smitta med kreftviruset.
Ergo er det sikkert mange fleire også som har smitten i seg utan å vere klar over det.

Eg var litt mindre smart nokre få sekundar........for tanken streifa meg......om kven som gjorde kva på kven.
Heldigvis hadde ikkje ALLE dei små grå tatt kvelden (nokre få var enno vaken), så etter desse sekunda klarte eg å områ tankane mine og skjønne at det må vere han som har utført diverse greier på ho.
Hmmmmm......... Ser du kor god eg er på å gå rundt grauten?? Eg føler liksom ikkje heilt for å snakke rett frå levra når det kjem til måten ting har blitt utført på. Så då høyres det så mykje betre ut med "diverse greier" (sjølv om det kun innbefattar ei einaste handling).
Tankane klarer du godt å tenke sjølv!

Kva tid hadde Douglas sin "høydare" i livet? Sikkert på 70-talet. Det magiske tiåret. Ein kjent mann som han hadde sikkert mange lekre kvinnfolk på slep med tunga langt nedover knerne (til trass for at han ikkje er like hot som Clooney`en).
Så an blei sikkert smitta allereie då. I form av kjønssjukdom........
No har eg ikkje høyrt så mykje om dette før, så eg tippar namnet på kjønnssjkdomen er noko eg ikkje kjenner til om eg høyrer det.

Eg veit ikkje om eg ville ha gått ut offentleg med årsaka til at eg har kreft om eg ikkje hadde vore kvinnfolk og årsaka er det den er. I alle fall ikkje med tanke på at mannen faktisk er gift.
Det må jo nesten påverke livet deira ........
Eg trur i alle fall ikkje at eg ville ha ønska at alle andre skulle visst kva årsaka bak er om eg hadde vore i same situasjon som Zeta-Jones.

Så spørs det kva moralen i det heile er......... Kvifor står han fram?
Kanskje det er for å statuere eit glimrande eksempel på at ein bør halde seg langt unna kvinnfolk. Det følg aldri noko bra med seg med dei!! Hahaha...... Litt sant i det, då!
Med alle dei tinga vi veit om kvinnfolk frå før, og så dukkar dette opp i tillegg.
Mannfolk.......Det er berre å passe på!! Watch out..........

Sånn....... Det er no eg skal opne saka og lese den verkelege verda. Der ein blir tatt ned på jorda att og skjønner at dette berre blei tull.
Jaja..... Det beste er i alle fall at eg har klart å skrive om eit tema som eg "hatar" og det utan å bli påverka på noko som helst måte. Ikkje dårleg berre det.
Så får heller alle menn lære noko av alle hyrdestundane til Douglas og håpe at dei ikkje har fått same smitten i seg (sjølv om ikkje det er det same som at ein vil utvikle kreft).
Berre så kjipt om det faktisk gjer det, for då blei sexen rimeleg kostbar!!!

Ha ein fortsatt fin kveld!
Hasta mañana.

IWALY!

1 kommentar:

  1. Jeg er 29 år gammel og har fått diagnosen brystkreft, enkel behandling og en lignende historie, bortsett fra min første aksept som avvisning av urtemedisin. Jeg var ikke en del av Perseid-bevegelsen og bygde egentlig ikke forhold til noen av dem, jeg trodde bare på deres drift. Jeg sier dette fordi det var under bruken av Dr. Itua urtemedisin at jeg nå attesterer at urtemedisin er ekte, fytoterapi Dr. Itua helbredet brystkreft min som jeg led i 2 år. Dr. Itua urtemedisin er laget av naturlige urter, uten bivirkninger, og lett å drikke. Hvis du har samme brystkreft eller en hvilken som helst type menneskelig sykdom, inkludert hiv / aids, herpes, kreft i eggstokkene, kreft i bukspyttkjertelen, blærekreft, prostatakreft, glaukom., Grå stær, makular degenerasjon, hjerte- og karsykdommer, autisme, lungesykdom. Forstørret prostata, osteoporose. Alzheimers sykdom, hjernekreft, spiserørskreft, galleblæren kreft, svangerskaps trofoblastisk sykdom, kreft i hode og nakke, tarmkreft, nyrekreft, melanom, mesothelioma, multippel myelom, nevroendokrine svulster, Hodgkin lymfom, kreft i munnen, eggstokkreft, Sinuskreft ,, Bløtvevssarkom, ryggmargskreft, magekreft, testikkelkreft, kreft i halsen, kreft i skjoldbruskkjertelen, livmorkreft, vaginal kreft, kreft i lungene, psoriasis, tachsykdommer, lupus, enddomertil kreft, cerebrovaskulære sykdommer,
    Demens.lungskreft, hudkreft, testikkelkreft, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSER, HEPATITIS, INFERTILITET KVINNER / MAN, KONTAKT E-post / WHATSAPP: Eller drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

    SvarSlett