onsdag 4. august 2010

RASENDE dekker ikkje ein prosentdel eingong!!!!!

Det er ikkje ofte du kan høyre at eg banner, men akkurat no renner det uendeleg mange stygge ord gjennom hovudet mitt. Ingen av dei egner seg på trykk!!
Eg er som regel blid og glad, og er kanskje naiv, men eg trur nå for det meste at eg ikkje gjer ei floge fortred.........
Det er ikkje gøy å vere på hytta og få Fremover i fanget, og det for å oppdage at ellers så fredlause meg er hengt ut i all offentleghet. Jævlig dårleg gjort og jævleg dårleg journalistikk. Det første ein lærer er vel at ting skal kvalitetssikrast og at den som blir angrepen skal ha sjansen til å uttale seg før det går i trykken.
Eg har lært ein ting..... Det finnes FEIGE personar her i verda. Å gå ut i avisa og sverte nokon for å berge si eiga ræv......Hallo. Ikkje EIN opplysning i avisa var korrekt. Ikkje kan eg forstå at vedkommede tørr å gjere det. Dette skal eg altså ikkje la gå upåakta hen!!!!!

Vi har hatt ein leietaker i eit år no. Han seier han denne tida har betalt 25ooo kr i månaden. Fakta: summen er 17500. Litt dumt å uttale seg om noko som er beviseleg.
Han påstår han i tillegg betaler kommunale avgifter. Farleg at han tørr det og. Både eg og kommunen veit at det er langt frå sanninga! Det er EG som sørger for at dei kommunale avgiftene betales (det er til og med kontraktfesta). Pengene går ut frå VÅR konto, ikkje hans...........
Kjøpesummen: 1500 000. Feil. Den er lavere.
Einaste utgiftene han har er dei som er direkte knytta opp til bedrifta og ikkje huset.

Han samanliknar med Amfiet.....Jaja...Dei vi snakka med betaler 75000 i mnd. Så rart at han gjer eit poeng av det.

Han seier vidare at det er avtalt møte med huseigar som skal avholdast i dag. Hmmmm.....Bror min er innerst i Grunnfjordbotnen og eg på hytta mi...... Eg har absolutt ikkje høyrt om eit møte i dag!!! Så at ein journalist kan skrive alt dette utan eingong å spørre oss om uttale......Ja det er dårleg. Det bør komme ein oppfølgande artikkel på dette!!!!!!!
Eg skal søren med ikkje bli hengt ut i bygda avdi ein annan ikkje er ærleg!!!

Sanninga om nedlegginga er ei heilt anna. Eg kan kome med mange opplysningar, men eg held meg for god til å synke ned på samme nivå. Det einaste som er sikkert er at dette skal ikkje endast med siste ord frå han.
Det foreligger både verditakst og salgstakst på bygget. Det er heller ikkje eit bygg som selges men ei bedrift. Korleis han kan seie at han har ei økning i salg på
56 (?) % er uforståeleg. Han gjekk ut i avisa og skraut over kor godt det gjekk. Kven sitt reknskap er det han har samanlikna med??? Hvis det er ut frå våre tall han gjer det , så er det jo meir enn ei gullgruve. Er det dei som var etter oss..... Ja, så veit vi kva omsetninga var då og. Så det var lite lurt å seie det til avisa i vår!! Uansett...I så fall er det langt frå konkurs hvis det han sa i avisa i vår stemmer. Det var jo berre fryd og gammen.

Som sagt......Eg sit på mange opplysningar som kunne vore nemnt her. Det er berre det at eg anser dei som konfidensielle sjølv om eg aldri har skrive under på noko taushetserklæring....
MEN, blir det meir styr ut av dette framover og eg blir svarteper......Ja, då kjem eg til å seie ting som dei er. Då sparer eg ikkje på noko krutt.
Kvifor skal eg vere grei når ikkje andre er det. Det er eg lei av å vere!!!
Sanninga er at vi sitter att med null av å leie det ut. Vi skatter av det, betaler kommunale avgiter, holder huset forsikra osv..... Ein kan ikkje leige ut noko og gå i tap.... Hallo?????

Det beste er at han i avisa klagar på summane (som er feilaktig beskriven). Då skal alle vite at han ikkje EIN EINASTE gong har PRØVD å forhandle på prisen. Alle som skal starte opp med noko prøver å forhandle. Han har altså ALDRI sagt eit ord til oss om at han ønsker lavere pris, eller spurt om det er mogleg å gå ned på salgsprisen. Litt rart at han då vel å uttale seg om det. Eg vel å kalle det FEIG!!!!! Kva er det han håper å oppnå???? At vi skal føle oss pressa????? Det verserer så mange uriktige rykter at eg blir heilt kvalm.
Eg har aldri bedt om å få alt eg har fått. Eg finnes ikkje materialistisk i det heile. Til det har eg for stor respekt for dei som ikkje har sjansen til det. Eg kunne sjølvsagt sagt frå meg arven, men det ville då vore frykteleg respektlaust overfor far min!! Alt han har bygd opp skal vidareførast.....

Det er så mange som har ei meining om alt...... Ingen av dei veit sanninga, så kvifor gidd dei høyre på rykter. At det er ein som ikkje vil få lån på lenge hos banken (som også veit at vi legg det ut for salg no) og i tillegg har ei som ikkje trives i Kjøpsvik.....Ja, eg kunne ha nemnt mange grunnar til at han kan ha ønske om å legge det ned....men eg gidd ikkje.
Eigentleg kunne eg ha latt vere å skrive det eg har skrive, men når ting blir framstilt på ein så ille måte som dette og det gjennom media......Ja, då er det klart eg svarer.
Det hadde ikkje vore eg som hadde fått til å sove med god samvit etter slikt. Sparke føtene under andre for sin eigen del. Akkurat det har eg lært tydeleg og klart at ein ikkje gjer.

Eg har satt meg sjølv til å kontakte media og Einar til å kontakte kroa. Eg må seie at eg er spent på kva den samtalen vil innehalde. I stad var det dårleg dekning, men han fikk med seg nok til at han "rodde" veldig. No er han gått til eit område med betre dekning. Dette er ikkje slutt.

Eg har allereie informert Fremover om mi meining om arbeidet som er lagt ned bak artikkelen. No sit eg her og ventar på oppringing av journalisten.

Det er ikkje mange som har opplevd meg rasande, men no er eg det....... .......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar