lørdag 14. august 2010

Laurdag 14.august

Ikkje veit eg kven som har hatt den göyaste dagen i dag.......Pedersen senior eller pedersen junior. Vi har hatt nokre knallfine dagar her i Sverige. Det er faktisk så mykje å gjere at det er umogleg å komme over alt. I går var det så fint vèr at det var nödvendig å leggje seg i sola på ei kjempefin og lang sandstrand. Etterkvart bar det over på eit badeanlegg så borna (og menna) fekk pröve litt sklier.
Ellers gjekk det i leiking og tivoli osv..... Hannkjönna over 10 fekk seg ein herleg runde golf för vi avslutta med ein like herleg svensk komedie på kino.(Alt på samme anlegget som vi bur).

At dei har store isar her, ja, ingen tvil om det. Trur ikkje alle er like godt förebudd når dei seier dei vil ha ein stor softis. Herreminhatt........Isen var nesten like stor som hovudet til tantebornet mitt.......Sukk! Eg bestilte ein medium og holdt på å dåne av det! Det var ikkje godt for magen seinare, nei..... Så rådet er at det kan vere lurt å bestille liten "mjukglass" om lysta etter is blir stor:=)

I dag har det og vore bra vèr, men vi har valgt å bruke den inne. Dei har eit enormt badeland her som berre måtte prövast. Her har både born og menn verkelg fått storkosa seg og utfordra konkurranseinstinktet sitt. Det er nok det göyaste dei har gjort på lang, lang tid!! Det gjekk nokre timar der, ja. Så var det berre å slappe av ei kort stund för det bar bort til lekeland (kor vi forövrig er i skrivande stund). Her er mykje leikeareal og dei får verkeleg utfalde seg. I tillegg kom sjöröveren og prinsessa og haldt eit show for dei minste.
Ellers er det både bowling og minigolf her på huset, så det er nok å finne på.
Dinosaurlandet kan det sjå ut som om at vi ikkje rekk å besöke. Det og mykje anna...... Planen er vel at vi vender nasen heimatt i morgon, om ikkje senior finn ut at han vil vere ein dag ekstra.

Ein ting er sikkert...Her er eit utroleg bra anlegg og vi kan verkeleg sei at det er verdt å ta ei slik reise. Om eg ikkje tar mykje feil er det ein som allereie har "booka" for neste sommer. Det er no heldigvis ei stund til det enno.
Det har verkeleg vore ein tur der ein har fått både slappa av og samtidig trimma:=) Så flott er det!

No er det berre å håpe på ein kjempefin haust med myjke godvèr osv. Om eg finn det for godt kan det hende eg legg ut eit par bilete av menn i "nydeleg" positur i sin elleville leik....Hehe:=)

It should have been you........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar