tirsdag 20. april 2010

Har mista a-um'n...........

A-um, a-um, a-um, a-um......... Kor blei det eigentleg av deg?? Har høyrt deg i heile dag og så plutselig så var du borte. Hmmmm! Går det an? Tårene triller og saknet er stort. Du var så uendeleg masse for meg!!
Herremin hatt kor teit det går an å bli!!!!!!! Har kanskje hatt det litt for skøy i dag!?! Vel, det er vel ikkje dumt det...... Skal nok klare meg uten aum'n! LOL.

Om det har rabla for meg? Tja, ikkje langt unna, sannsynlegvis. Eigentleg kunne det sikkert ha vore ganske gøy om rablinga kom...... Det ville ha vore interessant. Uten tvil!

I desse dagar er eg "åleine" heime, og følgeleg må eg nytte høvet til å gjere det eg liker best. Så dagen i dag har for det meste bestått av musikk og litt meir musikk. (Ta det med ro......eg har ofra litt tid på minsten og:=) Sykling og fotball er skøy!!!). Så får eg sjå kva morgondagen bringer av livets gleder. I love surprises!

I'll never change the smile I'm smiling now......Because I could easily fall in love with you.

Det er midnatt og i morgon venter ein ny arbeidsdag. På denne tida av døgeret har eg vel ingenting her å gjere!! Så for ein gongs skuld skal eg la fornuften seire og slutte av:=)

Tidas favoritt er Bjørn Eidsvåg med: ........eg har lyst, men er redd (no går allting rundt). Eg trur eg blir galen!

Hasta luego:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar