onsdag 1. juli 2009

Snart avreise!

Så er spaniaferien snart over. Siste kveld er starta og det blir tidleg kveld. Spania er virkeleg eit turistland av dei store.
Vi har berre hatt godvèr og varme heile tida. Det har vore bornas ferie, noko som vil seie at det har vore avslapping, avslapping, avslapping og kos. Om kyrkjeopphaldet har gjort oss religiøse, står att å sjå.... :) Trur ikkje svaret vil skremme nokon frå å dra hit!!!

8 dager..... Litt for kort tid. Vi trudde det skulle vere akkurat passe tidsrom, men no ønsker vi at vi hadde valgt eit pat dager lengre opphald her. Heldigvis er alternativet ganske bra. Vi drar rett på hytta. Er vèret bra, får vi fine dager der også!

Å vere redd for borna sine i eit framandt land er vel noko alle er!?! Det er derfor det er så fint å kunne seie at ein bør dra til Colahonda, Sjømannskirka. Her er som sagt tidlegare det meste. Det beste er likevel at det er så trygt for borna her (inne på kyrkja sitt område vel og merke). Mesteparten av tida er brukt her, så derfor har det vore ei deilig tid. Skal ein på markedet eller på nokre av storsentra, bør ein nok halde dei i handa. Ikkje verdt å gamble med hellet:)

Morgondagen starter tidleg! 3 fly skal prøvast før ein er "heime" i nord. 3 store flyplassar skal utprøvast. Taxfree`n kommer nok garantert til å få eit besøk av meg. Må jo sikre meg Baileys & co. Godterier??? Hmmmm...stor fare for det!!

Uansett... Det er ikkje internett på hytta. Ergo vil det vel bli ei tid før sjansen for ny blogging er tilstades.

Hasta luego.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar