lørdag 25. juli 2009

Godt vi er ulike! :)

Ja, ein kan trygt seie vi alle er ulike. Godt er det......Det er vel nokon eg ikkje ville følt meg konfortabel med å vere lik. (Hehe..).
Kommer akkurat heim frå åpninga av bluesfestivalen. Det er mykje bra musikk, men volumet er vel høgt til tider. Kan vere ein føremon om det er mulig å høyre seg sjølv når ein roper. Uansett, triveleg var det.
Då eg entra teltet litt over ni, var det ikkje mange sjelene der. Følte meg litt åleine der eg stod. For det meste var det berre ukjente folk. Det kom jo sjølvsagt nokre "artige" Pedersener etterkvart. Når ein er høveleg edru, så spørs det om det var dei rette som kom. :)
Det viste seg at dei fleste var på kroa. Det var nesten berre ukjente der også. Heldigvis dukka det opp nokon eg og kjente.
Så var det det med at vi alle er ulike. Alkohol gjere så mangt med dei fleste. I dag var det helst at det fanst tilfeller av glade dansarar. (Ikkje på dansegolvet)..... Men det tyder jo heldigvis på at det er nokon som har det skøy når dei er ute. Dei får ingen sympati av meg i måro om dei er i dårleg form. Eg skal i alle fall opp tidleg og eg gler meg til det!
Eigentleg er der merkeleg når ein tenker på kva ein blir flau av. I kveld var ikkje mi grense så vid og eg var litt "flau". Det var vel mest av di eg sjølv ikkje var i festmodus. Eg kan ikkje lyge og sei at eg aldri har vore på det stadiet sjølv før. Heldigvis er det ikkje mange tilfellene, men..... Eg får håpe resten av kvelden blir like bra for dei då.

Eg burde leggje meg med tanke på mårodagen, men det er så deilig å sitte her akkurat nå. Det er heilt stille. Eg er heilt åleine. Minstemann søv og resten er ute og koser seg (håper eg). I bakgrunnen høyrer eg tonene frå "Theme for young lovers".

I løpet av neste uke skal eg prøve å skrive litt om korleis ein kan bruke musikken til å kommunisere med kvarandre. Det handler om å finne dei rette songane og at mottakaren skjønner at det ligger noko bak. Eg leiter ennå etter den rette songen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar