tirsdag 22. mars 2011

Tysdag 22.mars 2011

Ein ny dag er over, det er på tide å ta kveld. Den siste timen har eg prøvd å klotre ned nokre ord til det som forhåpentlegvis skal bli ein ny song. Akkurat i kveld er det visst ikkje så lett å skrive noko som helst. Ikkje i mangel på inspirasjon.......(trur eg). Kanskje inspirasjonen i dag er litt i overkant og av den grunn blir det vanskeleg å skilje ut kva som kan brukast av alle forslaga:=) Neida.........Det er vel aller helst av di eg skal prøve å skrive om "forbuden kjærleik". Vel og merke ikkje på nynorsk! Som regel er det lettast å skrive på engelsk, så det blir nok å ende på det denne gongen også.

Det at sit her og skriv akkurat no, tyder visst på at kveldens innsats er over. Energien er ikkje den beste så seint på kvelden, så det er om å få søvd seg opp til ein bra dag i morgon. Det er tida for prøveeksamenar på skulen og det betyr mykje retting som må gjerast. Nok å gjere med andre ord.

Nei, nei og atter nei...... No har eg brukt snart ein halv time på det lille som står her. Hovudet sviktar visst totalt. Alt stoppar opp før det eingong har rukke å hamne i mitt søte, lille hovud. Eit dårleg teikn! Lite poeng i å sitte her og gnåle og prøve å dra orda ut av hjernen. Jada........er litt blond i dag!! Veit at det berre er å trykke "delete" og så vil alle dei bortkasta orda vere borte og ute av verda. Lite vits i å skrive at det er lite å skrive:=) Som sagt: ikkje så smart i dag.

Eg tar kveld med vissheit om at det meste er på plass att om nokre timar. Onsdagskveldar er sikkert fine kveldar til å skrive på:=)

Hasta luego:=)

Det er aldri for seint.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar